Uutiset

Työkoneet

Lainaa haetaan yhä useammin netistä

Kun kuluttajalla tai yrityksellä on tarve uudistaa tai korjauttaa kalustoaan, tulee yleensä vastaan kysymys; mistä hankkia rahoitus?

Verkosta haettavat lainat soveltuvat hyvin pihakoneiden ja pienkonehankintojen rahoitukseen aina 70.000 euroon saakka. Netistä haettavan rahoituksen etuna on, että lainaa voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa ja usein lainat ovat täysin vakuudettomia. Tärkein asia minkä lainanhakijan tulee muistaa rahoitusta etsiessä, on lainojen tarkempi vertailu.

Lainantarjoajien ja lainaehtojen välillä voi olla suuriakin eroja, eikä ole yhden tekevää mistä otat rahoituksen laitehankintoihin. VertaaLainaa.fi kautta hakijan on helppo käydä läpi lainapalveluiden yleiset ehdot sekä tehdä tarkempi haku millaista lainaa tarvitsee omaan pienkonehankintaan.

VertaaLainaa.fi on kotimainen lainapalveluiden vertailusivusto, joka etsii hakijan hakuehtojen mukaiset lainapalvelut nopeasti ja turvallisesti. Useat suomalaiset ovat päätyneet perinteisen kivijalkapankin sijaan hakemaan lainan verkosta, koska usein pienkoneen rikkoutuminen vaatii nopeaa rahoituksen löytymistä. Pankkien tarjoamat rahoitukset ovat toki paikallaan varsinkin suuremmissa lainoissa, mutta pienlainan ottaminen suoraan nettihakemuksella on usein aikaan ja vaivaan suhteutettuna järkevämpää. Pienemmät lainat sopivat erinomaisesti yllättäviin laitteiden rikkoutumisiin, varaosien – sekä pienkoneiden hankintaan.

Vertaa lainoja – Säästät kulu- ja korkomaksuissa

Usein kuulee sanottavan kuinka aikaa vievää on kilpailuttaa laina ja onko siinä edes mitään järkeä suhteessa siihen, kuinka kauan se vie aikaa? Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. VertaaLainaa.fi sivusto on kehitetty juuri tämän ajatuksen pohjalta, ettei kuluttajan tai pienyrittäjän tarvitsisi käyttää kallisarvoista aikaansa monimutkaisten lainahakemusten ja vaikeaselkoisten ehtojen tulkitsemiseen. Lisäksi on tärkeää, että hakija voi hakea lainan suhteellisen nopeasti maksuttomalla hakemuksella.

VertaaLainaa.fi sivuston rakenne on selkeä. Näet heti etusivulla eri lainatuotteet ja pääset artikkelien avulla tutustumaan mielenkiintoisempiin lainapalveluihin. Jos sopivan lainapalvelun löytäminen on hankalaa, voit käyttää apunasi maksutonta hakukonetta, johon tarvitsee vain lisätä tarvittava lainasumma ja hakukone etsii hakuasi täsmäävät lainantarjoajat vertailtavaksesi.

Lainan hakeminen netistä on nykypäivän ihmiselle varsin luonteva tapa hoitaa rahoitus kuntoon ja nykyisellä tekniikalla lainan hakeminen verkosta on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa perinteiseen pankkiin verrattaen. Lainahakemukset ovat avoinna aina eikä lainaa varten hakijan tarvitse hankkia takaajaa tai vakuuksia. Lainan takaisinmaksuajat ovat joustavia ja hakija saa alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Myönnetty laina siirtyy tilille lainasummasta riippuen 1 – 3 arkipäivän sisällä. Parhaassa tapauksessa jopa saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Lue seuraavaksi