Uutiset

Työkoneet

Laatua maailman huipulta

Yhtiön takana on maineikas 110-vuotias Inka Oy, jonka valmistamista nostovöistä, päällysterakseista ja kuormansidontaliinoista on tullut käsite asiakkaiden keskuudessa. Inka Oy yhdistetään huippulaatuun ja yhtiö on alallaan edelläkävijä sekä Suomessa että koko Itämeren alueella. Muut Inkalift Oy:n perustajat ovat myyntialan superammattilaiset Tapio Suokas, Jukka Hentunen ja Tapio Sinokki, joissa yhdistyvät Suomen, Ruotsin ja Norjan liike-elämän tuntemus sekä nöyrä ja palvelualtis asenne.

Nimen valinta uudelle yhtiölle oli helppo. Vanha tunnettu brandi yhdistettiin lift-sanaan eikä kenellekään jää epäselväksi mistä on kysymys. Yrityksen toiminta alkoi vauhdilla kuvan porukalla: Ralf Wiberg (toimitusjohtaja), Jukka Hentunen (myyntipäällikkö), Tapio Sinokki (markkinointijohtaja), Ville Aalto (varastopäällikkö) ja Minna Kaarakainen (osto- ja myyntiassistentti). Myyntiorganisaatioon liittyivät myös Jouko Vuotso (Oulun- ja Lapinlääni), Heino Hämäläinen (Itä-Suomi) sekä Eerikki Hietikko ja Mikko Hietikko (Etelä-Suomi ja Uusimaa). -Näillä voimin pystymme heti kattamaan koko Suomen ja palvelutaso on 120 %. Edustajamme ovat aina valmiita vierailemaan asiakkaidemme luona ja ratkaisemaan nostoon liittyvät ongelmat, kertoo Ralf Wiberg.

Tuotevalikoima on laaja ja siihen kuuluvat kaikki tärkeimmät nostoapuvälineet, kuten nostovyöt, päällysteraksit, kuormansidontavyöt, nostokettingit, komponentit, teräsköydet, sakkelit, kettinki ja viputaljat, siirtovaunut, sähkönostimet, vaijeritaljat, levytarraimet sekä muut nostamiseen liittyvät apuvälineet. Nostoapuvälineiden vuositarkastukset ja huollot kuuluvat myös ohjelmaan. -Vuositarkastuksia on tiedusteltu ensimmäisestä päivästä lähtien. Palaute on ollut mahtavaa, kun olemme voineet vastata kyllä. Tätä palvelua eivät asiakkaiden mukaan ole muut toimittajat tarjonneet.

– Olemme asiakkaiden kommenteista ja suorista tilauksista todenneet, että Inkalift on heti löytänyt paikkansa markkinoilta. Kiitos tästä kaikille asiakkaillemme, ja tervetuloa asiakkaaksi kaikki meistä vielä tietämättömät. Tarjoamme laadukasta palvelua turvallisuudesta tinkimättä. Laatua maailman huipulta tarkoittaa huippulaatua yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon ja palveluhalukkuuteen.

Inkalift Oy:n ovet ovat auki maanantaista perjantaihin 8.00–16.00. Tervetuloa tutustumaan asianmukaisiin toimitiloihimme. Kahvit tarjotaan ja keskusteluun nostamiseen liittyvistä asioista on varmasti aikaa, päättää Ralf Wiberg.

Lue seuraavaksi