Uutiset

Työkoneet

Laadukkaat MBI-purku- ja kierrätyslaitteet Stenmannin valikoimaan


MBI RP30-IT-pyörivä pulveroija on erinomainen esimerkki tehokkaasta, luotettavasta sekä käyttäjäystävällisestä italialaistuotteesta. Stenmannin valikoimasta löytyy valinnanvaraa lähes kaikkiin kokoluokkiin ja alan työtehtäviin.


Kaarinalainen Stenmann Oy Ab on vuodesta 2017 palvellut maamme murskaus- ja louhinta-alan asiakaskuntaa korkeatasoisella tuotevalikoimalla. MTB-iskuvasarat, Yamamoto-kivikiilat ja Tehman kannettava laitteisto ovat vastanneet maamme raskaan alan ammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin kiitettävästi, ja Stenmannin pienen organisaation tehokas sekä yksilöllinen palvelu on osoittanut toimivuutensa. Nyt Stenmannin tuotevalikoimaan liittyvät italialaisen 60 vuotta alalla toimineen Mantovanibenne-yrityksen laadukkaat MBI-purku- ja kierrätyslisälaitteet.

Patrick Gunn on luotsannut Stenmann Oy Ab:tä menestyksekkäästi jo kuuden vuoden ajan, ja jatkuvasti laajentuva tuote- ja palveluvalikoima kertoo pitkänäköisestä ja onnistuneesta yritystoiminnasta.

Patrick Gunn on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut murskaus- ja louhinta-alan asiantuntija, joka edustaa innovatiivista ja rohkeaa uuden sukupolven yrittäjähenkeä. Gunn aloitti toimintansa kauhankynsien ja muiden kulutusosien myynnillä, ja nyt tuotevalikoima on kasvanut asiakaskunnan toiveiden mukaisesti esimerkiksi iskuvasaroihin ja kivikiiloihin, kouriin, saksiin sekä magneetteihin. Gunn tietää hyvin palveluasenteen merkityksen pienen yrityksen maineen kannalta, ja varaosa-, huolto- ja muiden jälkimarkkinointipalveluiden ensiluokkainen hoito joka puolella Suomea on yritykselle kunnia-asia.

Laadukas tuotepaletti

Stenmannilla kulutusosien ja raskaan sarjan tuotteiden valikoima täydentää toistaan onnistuneesti. ”Esimerkiksi kauhoihin on saatavilla lähes kaikki kulutusosat, kuten kynnet, adapterit ja kauhojen erilaiset suojat kuten panssarilevyt sekä kovametallinapit. Yleisimpiin murskaimien malleihin meillä on tarjota leukoja, sivukiiloja ja mantteleita. Olemme testanneet kaikki tuotteemme käytännön kovassa työelämässä ja tämän vuoksi pystymmekin suosittelemaan niitä hyvän kestävyyden ja hinta-laatusuhteen perusteella. Tuoteskaalamme kattaa kaikki iskuvasaroiden yleisimmät kokoluokat sekä niiden varaosat ja kulutusosat huoltotöineen”, kertoo Gunn.

MTB-iskuvasaraperheessä on tarjolla peräti 21 erikokoista laadukasta vasararatkaisua.

”Vuonna 2019 valikoimaamme saapuneet MTB-iskuvasarat ovat ottaneet paikkansa maamme markkinoilla ja 21 erikokoisen vasaran tarjonnasta löytyy oikea ratkaisu tonnin isäntäkoneesta aina sadan tonnin kokoluokkaan saakka. Asiakaspalaute MTB-tuotteista on ollut hyvin positiivinen ja luonnollisesti paras palaute on asiakkaan kauttamme hankkima toinen tai kolmas saman merkkinen tuote.”

”Yamamoto-kivikiilojen avulla voidaan puolestaan usein välttää räjäytystyöt esimerkiksi taajamissa, ja kiilat ovatkin olleet suosittuja erityisesti vuokrakäytössä. Kivikiilojen käyttö on kasvanut Ruotsissa merkittävästi ja alan trendien mukaisesti Suomessa tullaan noudattamaan samaa kehityskaarta. Valikoimaamme täydentävät onnistuneesti myös Tehman erittäin tehokkaat kannettavat hydrauliset kiilaimet sekä purku- ja kierrätyslaitteet, joita on saatavilla erittäin lyhyillä toimitusajoilla”, lisää Gunn.

MBI:ltä alan kärkituotteet

Pohjois-Italialaisen MBI-tuoteperheen juuret johtavat 1960-luvulle ja yritys on kasvanut tunnetuksi kansainväliseksi purkualan tuotteiden edelläkävijäksi. Patrick Gunn tutustui verkossa MBI:n primääri- ja sekundääripurkukalustoon sekä kierrätykseen soveltuvaan tuoteperheeseen, ja MBI:n pulveroijat, kahmarit, kourat, sakset sekä magneetit herättivät Gunnin mielenkiinnon.

”Otin suoraan yhteyttä MBI:n edustajiin ja pian sain vierailukutsun Modenan tehtaalle. Yrityksen toiminnan tuotantotavat, raaka-ainevalinnat, perusteellisuus, tekninen kehitystaso ja asiakaskunnan huomioiminen vakuuttivat minut nopeasti, ja saimme edustussopimuksen aikaan nopealla aikataululla.”

”Hyvänä esimerkkinä maamme urakoitsijoita kiinnostavasta MBI-tuotteesta toimii kolmen tonnin kokoluokan pyörivä pulveroija RP30-IT, joka soveltuu 27–35 tonniluokan isäntäkoneisiin. Pulveroijan kita avautuu 900 millimetriä ja laite on kehitetty tehokkuuden ja tuottavuuden ehdoilla erityisesti kierrätystehtäviin. Pulveroijan kulutusosat ovat helposti vaihdettavissa ja kaikki herkemmät osat ovat erittäin hyvin suojattuja. MBI-tuotteet ovat esillä esimerkiksi seuraavassa Maxpo-näyttelyssä, mutta tutustuminen tai vaikka koekäyttö järjestyy ottamalla minuun suoraan yhteyttä”, lupaa Gunn.

Stenmann kasvun tiellä

Haastavasta maailmantilanteesta ja komponenttien toimitusongelmista huolimatta viime vuosi oli Stenmann Oy Ab:lle menestyksekäs.

”Liikevaihtomme kasvoi ennätystasolle vuonna 2022 ja tämä vuosikin näyttää hyvin lupaavalta. Olemme kehittäneet jatkuvasti palveluitamme ja erityisesti huoltovoiman määrään sekä toiminnan nopeuteen on kiinnitetty huomiota. Kaiken kaikkiaan Stenmann on löytänyt asemansa maamme murskaus- ja kierrätysalan laitemarkkinoilla, ja nuoren yrittäjän opit – välillä kantapäänkin kautta tulleet – on siirretty onnistuneesti eteenpäin ja yrityksen tulevaisuus hyvin lupaavalta”, päättää Gunn.

Lue seuraavaksi