Uutiset

Työkoneet

Kuntec voitti merkittävät viherurakat

Turun Seudun Kuntatekniikka Oy eli Kuntec Infra.

Turun Seudun Kuntatekniikka Oy eli Kuntec Infra on voittanut Itä-Turun katu- ja viheralueiden hoitoon ja ylläpitoon liittyvän urakan. Yhtiö hoitaa ensi keväästä lähtien myös Raision kaupungin ruohonleikkuun.

”Urakoiden voittaminen kertoo, että Kuntec Infra toimenpiteet toiminnan tehostamiseksi ovat onnistuneet. Pystymme nyt taistelemaan yksityisten toimijoiden kanssa tasaväkisesti ja voittamaan tarjouskilpailuja”, sanoo Kuntec Infran toimitusjohtaja Karri Knaapinen.

Itäisen Turun urakkaan sisältyy katu- ja viheralueiden sekä ulkoliikuntapaikkojen ympärivuotinen hoito ja ylläpito. Tilaajana on Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitos. Viisivuotinen sopimus alkaa 1.6.2016, ja siinä on kaksi optiovuotta. Urakka-alue käsittää Turun itäosan kerros- ja pientalojen ja teollisuuden kaava-alueita.

”Urakka on meille merkittävä, ilman optiovuosiakin sen arvo on useita miljoonia euroja. Meidän valttejamme ovat oma osaava henkilöstö sekä monipuolinen konekanta. Työntekijöillämme on pitkän kokemuksen kautta paljon hiljaista tietoa, kuten hyvä paikallistuntemus ja tehokkaat työtavat. Työntekijämme haluavat tehdä laadukasta työtä”, kertoo tuotantojohtaja Mikko Kunttu Kuntec Infrasta.

Kuntec Infra leikkaa nurmikot Raisiossa

Kuntec Infra on voittanut myös Raision kaupungin järjestämän kilpailutuksen ruohonleikkuu-urakasta. Sopimuskausi kattaa vuodet 2016–2018 ja option vuodelle 2019. Urakkaan kuuluu nurmikoiden ja heinikoiden leikkuuta liikenteen viheralueilla, puistoissa ja leikkikentillä Raisiossa sekä kaupungin virkistysalueella Naantalissa. Yhteensä alueita on noin 37 hehtaaria. Kokonaisurakan hinta on merkittävä.

”Tämä on ensimmäinen kerta, kun olimme mukana Raision kaupungin ruohonleikkuukilpailutuksessa. Meillä on tähän tarkoitukseen erinomaiset koneet ja ammattitaitoista väkeä”, kertoo Kuntec Infran työpäällikkö Annette Backholm.

Lue seuraavaksi