Uutiset

Kuljetuskalusto

Kotimainen työvaateyhtiö Dimex panostaa kasvuun

Dimex on seissyt järkähtämättä työn tekemisen puolella vuodesta 1982 valmistamalla korkean suunnitteluasteen työvaatteita, jotka eivät pelkästään toimi, vaan myös tuntuvat ja näyttävät hyviltä. Dimexin dynaaminen kehitystyö jatkuu muutoksilla hallituksen jäseniin sekä myynnin työtiimin aktiivisella vahvistamisella

Suomalaisena työvaatebrändinä on oltava valmis rohkeasti kehittämään ja kehittymään niin tuotteiden, brändin kuin yrityksenkin osalta.

Dimexin toimintaa on ohjannut monipuolista osaamista omaava hallitus. Hallitus on saanut joukkoonsa nyt uutta vahvistusta, kun mukaan liittyi uutena jäsenenä Treston Oy’n toimitusjohtajana toimiva Esa Siljander. Siljanderilla on näyttöä kasvuyritysten, kuten Fibox ja Polar Electro, onnistuneesta luotsaamisesta. Hallituksen uudessa kokoonpanossa jäseninä jatkavat Puheenjohtaja Anu Syrmä, Nina Anttila, Jari Laine, Pentti Tuunala sekä Kai Vesikallio.

”Uskomme vahvasti Dimexin kasvun mahdollisuuksiin. Yhtiö on toiminut kotimaassa menestyksekkäästi jo yli 40 vuoden ajan. Nyt on hyvä aika kehittyä entisestään ja varmistaa, että edellytykset kasvuun myös maamme ulkopuolella täyttyvät. Olemme erityisen iloisia pystyessämme Esan mukaantulon myötä vahvistamaan osaamistamme juuri kansainvälistymiseen liittyen”, Dimexin Hallituksen puheenjohtaja Anu Syrmä kommentoi.

Siljander on kertonut suhtautuvansa intohimoisella otteella kasvun rakentamiseen asiakasarvon luomisen kautta. Hän on toiminut lukuisissa rooleissa kansainvälisissä yrityksissä Suomessa ja maailmalla. 

”Mainiot tarinat ja niiden lentoon saattaminen kansainvälisellä pelikentällä ovat aina innoittaneet minua. Dimexillä on mahtava brändi ja omaa vahvat eväät kasvuloikkaan Suomen ulkopuolella. Haluan osaamiseni kautta olla vauhdittamassa Dimexin polkua merkittäväksi kansainväliseksi peluriksi omalla alallaan”, Siljander kommentoi kiinnostuksestaan Dimexin hallitustyöhön.

Leppävirralla toimiva Dimex avaa toukokuussa toimipisteen myös Helsinkiin ja on panostanut kotimaan myyntiin mm. palkkaamalla pääkaupunkiseudulle uusia henkilöitä. ”Vaikka alalla on paikoittain hyvinkin tiukkaa haluamme painaa kaasua jarrun sijaan. Yritykset tarvitsevat nyt vahvaa uskoa omaan tekemiseen ja mahdollisuuksiin markkinassa”, Dimexin toimitusjohtaja Kyösti Karhunen tiivistää.

Dimex on kotimainen raskaan työvaatteen asiantuntija ja asiakaslähtöisestä palvelustaan tunnettu brändi. Yritys työllistää 28 henkilöä, johon kuuluu vahvaa osaamista niin kotimaisesta vaatesuunnittelusta kuin työvaatteen erityisominaisuuksien hallinnasta. Yrityksen juuret ovat vahvasti Leppävirralla, jossa yrityksen päätoimipaikka sijaitsee.