Uutiset

Työkoneet

Konekesko esittelee uutuuksia Mansen Mörinöillä

Konekesko esittelee tapahtumassa runsaasti uutuuksia ja hyviä tarjouksia koneista. Kone-esittelyiden lisäksi esillä on laaja kattaus K-PARTS varaosia- ja tarvikkeita eri konemerkkeihin, K-RENT-vuokrauspalvelu sekä suuri varaosien rompetori, jossa keskusvarastolta poistetaan tuhansia uusia maarakennuskoneiden alkuperäisiä varaosia. Pihalta löytyy myös kattava määrä vaihtokoneita.

Kobelco-kaivinkoneista ensiesittelyn saavat uudet 10-sarjalaiset. 10-sarjan myötä Kobelco parantaa entisestään asemaansa polttoainetaloudellisten kaivinkoneiden valmistajana. Uusissa malleissa polttoaineen kulutusta on pienennetty energian talteenottotekniikalla, joka vie 10-sarjan kaivinkonealan tehokkuuden huipulle. Tämän lisäksi entisestään vahvistettu rakenne ja helppo huollettavuus takaavat huolettoman käytön ja pitkän käyttöiän.

Esittelyssä Mörinöillä on myös Magni RTH 5.35 -kurottaja maailman suurimmalla työskentelykorkeudella. RTH 5.35 tarjoaa 2,2 tonnin kantavuuden 35 metrin työskentelykorkeudessa. Toinen merkittävä ominaisuus on lyhyt runko, vain 15 cm pidempi kuin RTH 5.30 –mallissa, mikä mahdollistaa vakaan työskentelyn pienessäkin tilassa.

Ensiesittelynsä Mörinöillä saa myös Weidemann-kuormaajien Pome-takanostolaitteella varustettu versio. Tämä uutuusmalli on tehty erityisesti kiinteistönhoidon asiakkaita silmälläpitäen. Takanostolaite monipuolistaa koneen käyttöä, kun koneeseen voidaan kiinnittää esimerkiksi hiekoitin taakse valmiiksi. Takanostolaitteen sovitteet voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan.

Kubota-pienkaivurimallistosta esillä ovat myös hyvän vastaanoton saaneet pakettitarjousmallit, joista löytyy sopiva kone jokaiseen tarpeeseen. Lisäksi esillä on laaja kattaus Kubota-ympäristönhoitokoneita: ruohonleikkureita, kiinteistötraktoreita ja RTV-lava-ajoneuvoja.

CLAAS-traktorimallisto on myös esillä Mörinöillä. Kattavasta mallistosta löytyy sopiva traktori niin maatalouden töihin kuin erilaisten urakoitsijoiden ja maansiirtoyrittäjien tarpeisiin. Perävaunuista esillä ovat yhteistyössä K-maatalouden kanssa Predator Luxus 3-akselinen koneenkuljetuslavetti sekä Saris-vaunuista koneenkuljetukseen sopivat FW2000, Magnum Maxx 350 ja PL2027.

Uutuuskoneiden esittelyn lisäksi Konekesko järjestää Mansen Mörinöillä suuren varaosien rompetorin, jossa keskusvarastolta poistetaan tuhansia uusia alkuperäisiä varaosia reilusti alle tarvikehintojen. Esillä on myös monipuolisesti K-PARTS –varaosia ja tarvikkeita Mörinähinnoin.

Konekeskon palveluista esittelyssä on myös K-RENT-konevuokraus, jonka kautta voi vuokrata Kobelco- ja Kubota-kaivinkoneita sekä STILL-trukkeja tarpeen mukaan.

www.konekesko.com
www.mansenmorinat.fi

Lue seuraavaksi