Uutiset

Työkoneet

Konekauppaa Nukarilla

Esa Puustinen piti syksyiset konepäivät koneliikkeensä tontilla syyskuun loppupuolella. Jos ilma olikin kylmää, niin kaupanteon kytipojiksi tarjotut makkarat ja kahvi sitäkin kuumempia. Kuvassa vasemmalta Jani Leino (LaitePro), Niklas ja Esa Puustinen sekä Pekka Ranta (Fatgad) ja Josef Said (GT Trading Maskiner Ab).Konekauppoja käteltiin useita ja uusi Liugong-edustuskin nytkähti mukavasti eteenpäin. Muun muassa Kaivu ja Kuljetus JS.Sainio Oy ja Malvila Oy urakoivat jatkossa uusilla Liugongeilla.

Kaivu ja Kuljetus JS.Sainio Oy:n Jaakko Sainio (oik.) ja Esa Puustinen.

Kaikki myynnissä olevat koneet olivat koeajettavissa pihan perällä sijaitsevalla hiekkakentällä. Konepäivillä oli mukana myös Esan kauppakumppani Ruotsista eli GT Trading Machines AB:n Josef Said. Saidin ja Puustisen alkava yhteistyö oli poikinut useita uusia, erimerkkisiä koneita myyntiin.

Malvila Oy:n Juha Malvila ja Puustinen.

Myös Engcon-kauhanpyörittäjiä ja -työlaitteita edustava LaitePro oli paikalla. Engconin lisäksi esillä oli muitakin pyörittäjämerkkejä. Jani W. Leinon mukaan tapahtumassa oli helppo vertailla eri pyörittäjämerkkejä ja niiden ominaisuuksia toisiinsa.

Jani W. Leino on kauhanpyörittäjien erikoismies.

Lue myös: LaitePro lupaa mielenrauhaa sekä Liugong Stage IV -mallit nyt Suomessa.

Lue seuraavaksi