Uutiset

Työkoneet

Konehuutokaupan tuotto Uudelle Lastensairaalalle

Fintractor Oy:n verkkosivuillaan järjestämä hyväntekeväisyyshuutokauppa päättyi 14.11.2014 klo 13. Korkeimman ja voittavan huudon teki Veljekset Saarinen Oy. Kaupan kohteena ollut Case CX15 minikaivukone ja Indespension kuljetusperävaunu luovutettiin marraskuun 28. päivä Fintractor Oy:n Tampereen toimipisteessä Pasi ja Tero Saariselle. Konetta oli luovuttamassa Fintractor Oy:n myyjä Juhani Helin.
Huutokaupan mahdollistivat yhdessä Fintractor Oy:n kanssa Case Construction, TaneRent Oy, Heinolan Auto ja Traktori Oy ja Honkajoki Works Oy sekä kaikki huutoja tehneet asiakasyritykset, joita oli mukana toistakymmentä.

Korkein huuto oli 21.500 euroa, josta Uudelle Lastensairaalalle luovutetaan veroton kauppasumma. Fintractor Oy:n Mikko Heinola oli tyytyväinen lopputulokseen. ”Innostus tarttui hyvin alan yrittäjiin ja saatiin hyvä summa aikaan hyvälle asialle. Koneesta jopa kilpailtiin loppuminuuteilla ja Saarisen tekemä viimeinen huuto tuli klo 12.59”, kertoi Mikko Heinola.

Pirkanmaalla toimiva Veljekset Saarinen Oy tekee monipuolisesti erilaisia maarakennustöitä. Kalustoa löytyy kaikkiaan yli 40 yksikköä. Case ei ole uusi tuttavuus vaan niitä löytyy jo ennestään, toki huomattavasti painavampia kuin huutokauppakohde oli. ”Eiköhän tämä uusi Case laiteta nyt odottamaan kevättä ja hieman totuttua kevyempiä töitä. Huutokauppaan lähdettiin mukaan hyvän asian puolesta”, kertoi Pasi Saarinen Tampereella.

Lue seuraavaksi