Uutiset

Työkoneet

Komatsu-palvelupiste Vantaalla uusiin tiloihin

Komatsu-koneiden myynti, huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut sijaitsevat nyt lähellä Kehä III ja Tuusulan moottoritien risteystä. Muutoksesta hyötyvät erityisesti uudet ja vanhat asiakkaat, jotka saavat monipuolisia palveluita saman katon alta.

Pieni pakkanen virkisti tapahtumaa, jossa ruoka- ja kahvitarjoilun lisäksi oli trial-esityksiä sekä asiaankuuluvat Komatsu-uutuudet. Suomen Rakennuskone Oy:n Komatsu-myyjät esittelivät tela-alustaiset PC26MR-3, PC45MR-3 ja lyhyt­peräisen PC138US-8. Työpainot:
3 t, 5 t ja 14 t.

Pyöräalustaisista ”kuuma uutuus” on 8-sarjan PW148-8, jonka työpaino 16 t. Vantaan Konehuolto Oy esitteli huoltotiloja, jotka oli muutettu tilapäisesti trial-radaksi moninkertaisen Suomen Mestari Joachim Hindrénin esiintyessä. –Yleisö seurasi kiinnostuneena näytöksiä, joita oli päivän aikana useita. Olemme tyytyväisiä ja tavoite saavutettiin, kertoivat Suomen Rakennuskoneen myyntijohtaja Kari Kokkonen ja jälkimarkkinointipäällikkö Patric Wladimirov.

Vantaan Konehuolto Oy, joka on tunnettu nopeasta ja luotettavasta toimintatavastaan, vastaa palvelu­pisteessä Komatsu-koneiden huol-to­-, korjaus- ja varaosatoiminnoista. Sillä on riittävästi kapasiteettia palvella asiakkaita myös kiireaikoina.

–Koneiden käyttöaste on nyt kova. Rikkoutuminen tulee aina yllätyksenä, huoltojen kanssa on eri asia. Ennakoimalla huollot saattaa saavuttaa suuria kustannussäästöjä. Huoltotarvikkeista meillä on tarjolla reiluja tarjouksia ja niitä kysyttiinkin päivän aikana kiitettävästi, summasi toimitusjohtaja Ove Sandberg. Tyytyväisiä olivat myös paikalla olleet yhteistyökumppanit ja laite- ja kauhavalmistajat jne. Kokonaisuudessaan onnistunut tapahtuma vakuutti varmasti kaikki paikalle tulleet kut­suvieraat. Suomen Rakennuskone Oy ja Vantaan Konehuolto Oy kiittävät kaikkia edellä mainittuja ja toivottavat uudet ja vanhat asiak­kaat tervetulleiksi Kiitoradantie 3:een.

Lue seuraavaksi