Uutiset

Työkoneet

Komatsu Forest Oy:lle uusi yhteistyökumppani

Raskaspari Oy:n Mikkelin toimipiste käynnistää palvelut Komatsu-metsäkoneyrittäjille joulukuun alussa.

Raskaspari Oy on Volvo- kuorma-autojen markkinointiin ja huollon palveluihin erikoistunut yritys, sillä on lisäksi vankka kokemus raskaskonehuollosta ja siihen liittyvästä tarvike- ja varaosapalvelusta. Raskaspari Oy:llä on Mikkelin lisäksi toimipisteet Joensuussa, Kouvolassa, Iisalmessa ja Kotkassa.

Nyt tehty sopimus koskee Mikkelin toimipisteestä operoitavaa metsäkonehuoltoa.  Komatsu Forest Oy on pitkään etsinyt yhteistyökumppania Etelä-Savoon.

Raskaspari on resursseiltaan riittävän vahva ja osaava. Metsäkoneiden kanssa työskentelevien henkilöiden Komatsu-tuotekoulutus käynnistettiin välittömästi sopimuksen allekirjoittamisen tapahduttua. Huollon kapasiteetti mitoitetaan hienoisen markkinaosuuden kasvun mukaan; Raskaspari Oy:llä on Mikkelissä 14 asentajaa, heistä kaksi saa metsäkonekoulutuksen. Tarvittaessa metsäkoneasentajien määrää voidaan kasvattaa. Asentajien lisäksi kaksi henkilöä koulutetaan Komatsun varaosapalveluun ja kaksi metsäkonepuolen työnjohtotehtäviin.

Raskaspari Oy:n toimintatapa on sellainen, mikä varmasti miellyttää koneyrittäjiä: palvelu on avoinna arkipäivinä aamukuudesta iltakymmeneen, lauantaisin kuudesta iltapäivän kahteen. Toimitilojen sijainti Oravinmäen teollisuusalueella rekkaterminaalin vieressä helpottaa konekuljetuksia.

Metsäkoneiden varaosien ja tarvikkeiden yli yön -toimitukset saapuvat Mikkeliin jo aamuyöstä. Yhteistyön viralliset avajaiset pidetään Mikkelissä Kinnarinkatu 3:ssa perjantaina 2.12.2016 klo 09.00- 15.00.  Komatsu Forest Oy vastaa Komatsu-metsäkoneiden markkinoinnista Suomessa ja Baltiassa. Yhtiö kehittää ja ottaa käyttöön parhaillaan useita palvelutuotteita, jotka liittyvät ennakoivaan huoltoon, ProSelect-tarvikevalikoimaan, varaosien ja tarvikkeiden nopeaan ja kattavaan jakeluun sekä MaxiFleet-palveluun.

Komatsu Forest Oy:llä on Suomessa kolme omaa huoltopistettä sekä kattava sopimushuoltajien verkosto. Raskaspari Oy on kahdestoista jäsen Komatsu Forestin yrittäjävetoisessa palveluverkostossa.

www.raskaspari.fi
www.komatsuforest.fi

Lue seuraavaksi