Uutiset

Työkoneet

Kobelco Center ja KH-Koneet Oy avasivat Jyväskylään

Kobelcolla on vahva maine ja hyvä kanta myös Keski-Suomessa ja se siivitti uusien toimitilojen avaamista. Tuore konekaupan keskus Keski-Suomessa on osa KH-Koneiden kasvustrategiaa. Lokakuun alusta saakka asiakkaita Kisällintiellä ovat palvelleet Jouni Ristolainen (Kobelco-varaosat) ja Jarno Häkkinen (varaosat ja huolto). Samassa

Jouni Ristolainen (takana) sekä Jouko (vas.) ja Jarno Häkkinen vastaavat uuden toimipisteen pyörittämisestä.

kiinteistössä sijaitsee myös Crent Oy:n konevuokrauspiste, jota vetää Jouko Häkkinen. Tällä kolmen miehen kokoonpanolla lähdetään liikkeelle.

Saman katon alla toimii myös SR-Harvesting oy:n sopimushuolto, joka vastaa myös KH-koneiden ja Edecon maahantuomien koneiden ja laitteiden huollosta. Lyhyen etäisyyden päässä Keltinmäentiellä on toinen huoltoyritys nimeltään JMJ Huolto. Se vastaa isojen koneiden kuten Kobelcojen huollosta.

”Jyväskylässä ja sen lähialueilla on vahva Kobelco-koneiden populaatio ja myös sen vahvistaminen, voimistaminen ja kasvattaminen kuuluvat toimipisteemme lähivuosien suunnitelmiin”, toteaa Jouni Ristolainen.

”Myös vuokraustoiminta on vahvassa kasvussa ja Jyväskylässä aloitettavien isojen maarakennushankkeiden vuoksi odotamme vuokraustoiminnan vähintään tuplaantuvan lähivuosina”, jatkaa Jouko Häkkinen.

Jyväskylässä on myös varaosahalli, joka on keskeisen sijaintinsa vuoksi oiva lisä KH-Koneiden palveluketjuun. Konekentällä voi tutustua vuokra- ja esittelykoneisiin.

”Haluamme Jyväskylästä käsin nyt palvella Keski-Suomen Kobelco-asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Kasvupotentaalia täällä on ja läsnäolo paikkakunnalla helpottaa yheydenpitoa asiakkaisiin”, tiivistää Kobelco Centerin liiketoimintajohtaja Juha-Matti Haapala.

Lue seuraavaksi