Uutiset

Työkoneet

Kleemann Mobiscreen MSS 802(i) EVO karkeaan seulontaan

Uusi Mobiscreen MSS 802(i) EVO tarjoaa valmistajansa mukaan käyttäjälleen helposti liikuteltavan ja tehokkaan seulayksikön, joka on suunniteltu vastaamaan muuttuviin haasteisiin eri olosuhteissa. ”Huippuunsa kehitetty rakenne ja joustava muuntautumiskyky eri seulontamateriaaleille, takaa koneelle korkean tuotantokapasiteetin kaikissa olosuhteissa”, luvataan tiedotteessa.

Kleemann on suunnitellut Mobiscreen MSS 802(i) EVO:n uuden sukupolven seulayksiköksi ja MS 15 Z -mallin seuraajaksi. Näin ollen suunnittelussa on otettu huomioon nimenomaan käyttäjän tarpeet.

”Seulonnan tulee olla helppoa, turvallista ja tehokasta kaikille käyttäjille, kaikissa olosuhteissa. Uusi MSS 802(i) EVO tekee vaikutuksen paitsi huippuominaisuuksillaan, myös ergonomisella suunnittelullaan, viimeiseen asti hiotulla rakenteellaan ja käyttäjäystävällisellä huollettavuudellaan”, lupaa valmistaja.

Parempi liikuteltavuus ja muunneltavuus

Portaattomasti ohjatun ajolaitteiston avulla, kone on siirrettävissä helposti ja nopeasti, niin lavetilla työmaalta toiselle, kuin työmaan sisällä konetta teloilla liikuttaen. Muiden parannusten lisäksi sivukuljettimien taittaminen ilman purkamista säästää merkittävästi aikaa konetta siirtokuntoon ja käyttökuntoon laitettaessa.

Koneessa on myös kolmeen eri korkeuteen taitettava syöttösuppilon takaseinä, mikä mahdollistaa materiaalin syöttämisen myös matalammilla kuljettimilla, esimerkiksi matalammalta murskan purkukuljettimelta. Laaja valikoima erilaisia seulapintoja ja yksinkertainen seulaston säätö mahdollistavat valmistajan mukaan nopean mukautumisen monenlaisiin seulontamateriaaleihin. Tämä on myös omiaan vähentämään koneen seisokkiaikoja ja huoltokustannuksia.

Seulakorin kaltevuuskulma on säädettävissä 15,4°-20°, näin seula saadaan hienosäädettyä juuri oikein kullekin materiaalille. Edelleen Kleemann lupaa, että muutos 3-taso seulonnasta 2-taso seulontaan on helppoa ja nopeaa. MSS 802(i) EVO:a voidaan siis käyttää kahden tai kolmen eri raekoon tuottamiseen. Tämä muutos käy helposti ja nopeasti suoraan työmaalla.

Lisää mukavuutta ja turvallisuutta

”Helppo ja looginen ohjaus automaattisella laitteiston käynnistyksellä vähentää toimintavirheiden riskiä ja tekee käytön oppimisen helpoksi. Kaikkia tarvittavia toimintoja voidaan ohjata turvallisen etäisyyden päästä, mikä on omiaan nostamaan työturvallisuuden huippuunsa”, lupaa tiedote.

Muita käyttäjäystävällisiä puolia ovat muun muassa erittäin hyvät tilat kuljetinten ympärillä ja älykkäät puhdistusratkaisut, joilla minimoidaan huollon aiheuttavat seisokit. Kaikki nämä ratkaisut on kehitetty helpottamaan käyttäjän normaalia työpäivää. Tämä koskee myös vakiona koneessa olevaa led-valaistusta, valinnaisena saatavilla olevaa korkealuokkaista lisävalaistusta laajennettuna koneen työskentely alueille sekä laajoja hoitotasoja.

Tehokas ja tarkka suunnittelu

Oikein suunniteltu ja optimoitu materiaalivirtaus on keskeinen näkökulma kaikessa seulonnassa. Vain jos koko laitteisto on suunniteltu toimimaan yhdessä oikein, voidaan koneelta saavuttaa korkea kapasiteetti matalilla käyttökustannuksilla. Tällä uudella mobiiliseulallaan Kleemann lupaa osoittavansa, mitä viimeisimmän sukupolven seulontalaitokset voivat saavuttaa.

Tämä sisältää leveän pääpoistokuljettimen, jossa niin ikään, kuten muissakin kuljettimissa, nopeutta voidaan portaattomasti säätää, samoin kuin leveän kuljettimen syöttimeltä seulastolle koko seulapinta-alueen maksimaalista hyödyntämistä varten. Saatavilla olevien pidennettyjen kuljettimien ansiosta saavutetaan valmistajan mukaan kaikilla kuljettimilla korkeat pudotuskorkeudet ja näin ollen suuremmat varastokasat.

Uutta Mobiscreen MSS 802(i) EVO:a voidaan käyttää myös linjakytkennän avulla yhdessä kaikkien Kleemann EVO- ja PRO- murskauslaitosten kanssa. Erityistä joustavuutta tarjoaa myös linjakytkennässä käytettävät varastokasa anturit, jotka voidaan asentaa mille tahansa poistokuljettimelle.

Lue seuraavaksi