Uutiset

Työkoneet

KH-Koneet Oy avasi Lietoon

Klaukkalassa pääkonttoriaan pitävä KH-Koneet Oy on avannut uuden myyntikonttorin Varsinais-Suomen asiakkaita palvelemaan. Myynnistä Liedon Tuulissuontiellä sijaitsevissa toimitiloissa vastaa Juha Keränen. Näyttelytilassa tulee olemaan aina kattavasti esillä KH-Koneiden laajaa tuotesorttimenttia ja myös Edeco Tools Oy:n käsityökoneita. Keräsen mukaan Liedon Tuulissuo on suurten liikenneväylien läheisyydessä ihanteellinen paikka konekaupalle. Turun seudun koneliikkeitä on ennestään keskittynyt reilusti alueelle.

Kesäkuun 4. päiväna avajaisten kunniaksi oli paitsi tarjolla asiantuntevaa opastusta koneista, myös hodareita ja muuta pikkupurtavaa. KH-Koneiden Juha Keränen (vas.) ja Edeco Toolsin Tuomas Järvinen (oik.) toteavat, että KH-Koneiden Timo Sakari on turhaan mennyt katon alle suojaan. Turun seudulla paistaa aina aurinko.

KH-Koneet tarjoaa nykyään laajan valikoiman koneita ja laitteita niin maarakentamiseen kuin ympäristönhoitoonkin. Tarkoituksena on pitää näytillä Liedossakin kattava valikoima tarjonnasta. Tällä hetkellä tutustua voi jo esimerkiksi useisiin eri Grillo-ruohonleikkureihin, Kramer-pyöräkuormaajiin ja Yanmar-minikaivukoneisiin.

Grillon vientipäällikkö Frank Werpes (vas.) oli toukokuussa kouluttamassa Juha Kerästä monipuolisen konevalikoiman tekniikkaan ja mahdollisuuksiin.

”Yanmar-mallistossa on kaivukoneiden lisäksi myös useita eri kiinteistötraktorimalleja, ohjaamolla tai ilman. Wacker Neusonin pientä päätä eli esimerkiksi maantiivistäjiä, pumppuja ja sahoja on myös esillä useita eri kokoisina”, informoi Keränen.

Liedon pisteen konevalikoimaa tullaan kasvattamaan tulevaisuudessa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kramerin uuden sukupolven pyöräkuormaajista pihalta voi bongata uuden 8-perheen mallin (linkki PDF-esitteeseen) 8115. Se on mallisarjan suurin noin 6000 kilon työ- ja 4300 kilon kaatokuormallaan. Vakiokauhan koko on 1150 litraa.

Deutzin IIIB-dieselmoottorin (55 kW) pakokaasujen jälkikäsittelylaitteistot ovat täysin huoltovapaita. Pakoputken yhteydessä sijaitsevan hapetuskatalysaattorin (DOC) luvataan siis kestävän koneen eliniän, eikä sitä tarvitse vaihtaa kuten partikkelisuodatin täytyy aika ajoin (DPF).

Lue seuraavaksi