Uutiset

Työkoneet

KH-Koneet avasi Tampereelle Pirkkalaan

KH-Koneet Pirkkalan konemyynnistä vastaa Jukka Heiskala. Hän korostaa, että toimipiste on KH-Koneiden oma ja sen yhteyteen tulevat omat huolto- ja varaosapalvelut. ”Tänne tulee KH-Koneiden tuotteet tunteva huoltomies huoltoautoineen Klaukkalasta”, kertoo Heiskala.

Kauppaa Heiskala on alkanut tehdä jo heti vuoden alusta lukien. ”Yllättävänkin hyvin kauppa on alkanut käymään”, sanoo Heiskala. ”Rakennus on hieman myöhässä, mutta Mansen Mörinöillä tilat ovat jo tutustuttavissa ja myyntitoiminta täydessä vauhdissa täällä. Huolto- ja varaosatoiminnot tulevat myös mahdollisimman pian saman katon alle.”

Jukka Heiskalalla on kahdeksan vuoden kokemus kiinteistöhuoltokoneiden, pienkuormainten ja minikaivukoneiden myynnistä. Hän uskoo erityisesti myynnin kasvuun kiinteistöhuoltopuolella, joka on nopeasti kehittyvää aluetta.

Työmaan yleiskone Kramer 380

Paikalla sattui olemaan kiinteistöä rakentavan Tikasapu Oy:n työmaan vastaava mestari Martti Kanerva. Hänellä oli kokemuksia KH-Koneiden edustuksessa olevan Kramer 380 -pyöräkuormaimen käytöstä uudisrakennuskohteessa. ”Vuosi sitten talvella yhdelle työporukalle pääkaupunkiseudulla tuli Kramer-pyöräkuormain työmaan yleiskoneeksi. Se osoittautui todella käteväksi. Vielä viime talvena erityisesti, kun sattui poikkeuksellisen luminen talvi ja lumitöitä oli paljon.”

”Kramerin hyvä ulottuvuus helpotti paljon myös erilaisten tarvikkeiden nostoja ja kuljetuksia työmaalla. Sillä käy kiviainesten tasaukset ja siirrot ja trukkipiikeillä kuormien purut. Pieni ja ketterä kone on omiaan ahtailla työmailla ja erilaisten työlaitteiden vaihto käy todella nopeasti. Kramer yllätti meidät monipuolisuudellaan, voin suositella”, toteaa Kanerva.

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi