Uutiset

Työkoneet

Kevyet ja iskunkestävät turvajalkineet

Mascot® Footwear Carbon on uusi turvajalkinemallisto laatutietoisille ammattilaisille. Jalkineet on valmistajan mukaan valmistettu markkinoiden parhaista materiaaleista: niiden varvassuoja on hiilikuitua, pohja innovatiivista materiaalia (Xl Extralight® EVA) ja naulasuoja Mascolayer®-laatua. Päällysmateriaalissa on 50 prosenttia uusiopolyesteriä.

Mascot® Footwear Carbon -mallistossa on kolme erilaista turvajalkine‑ ja ‑sandaalimallia. Mallisto erottuu muista metallittomien, hiilikuituisten varvassuojien ansiosta. Kevyt mutta äärimmäisen vahva hiilikuitu ei johda lämpöä eikä kylmyyttä ja kestää kovaakin painetta ja iskuja.

Mascot® Footwear Carbon -turvajalkineissa on kevyt, taipuisa ja innovatiivinen Xl Extralight® EVA -pohja. Se lisää valmistajan lupausten mukaan kenkien käyttömukavuutta ja iskunkestävyyttä sekä keventää niiden kokonaispainoa. Koska jalkineiden iskunkesto on erityisen hyvä, jalat ja selkä saavat suojaa koko työpäivän ajan eivätkä tunnu illalla niin väsyneiltä.

Jalkineita laatutietoisille ammattilaisille

Mascot® Footwear Carbon -malliston suunnittelutyössä on keskitytty auttamaan kiireisiä ammattilaisia kätevillä innovaatioilla ja pitämään kenkien kokonaispaino alhaisena. Kaikissa malliston jalkineissa on erittäin kevyt ja taipuisa Mascolayer®-tekstiilinaulasuoja. Pehmeä naulasuoja mukailee jalan luonnollisia liikkeitä sekä seisoessa että polviseisonnassa ja takaa jaloille hyvät oltavat.

Nauhat tai Boa®-kiinnitys

Mascot® Footwear Carbon -jalkineisiin on saatavana kaksi vaihtoehtoista kiinnitysmekanismia: nauhat tai Boa® Fit System. Nauhakengissä ei ole ollenkaan metallia. Boa® Fit System -kengissä on metallia, mutta koska niitä on helppo säätää, kengät istuvat hyvin koko työpäivän ajan. Näppärä Boa®-kiinnitys sopii erityisesti töihin, joissa kengät pitää riisua ja pukea monta kertaa päivän aikana.Lue seuraavaksi