Uutiset

Työkoneet

KESLA-autonostureiden huoltoverkosto laajenee 

KESLA-autonostureiden huoltoverkosto laajenee. Uusin huoltoverkoston edustaja on raskaan kaluston huoltoon keskittynyt Pekant Oy Oulussa. 

Oululainen Pekant Oy on erikoistunut kevyen ja raskaan kaluston huoltoihin, korjauksiin, katsastuksiin ja varaosamyyntiin. Vuonna 2007 perustetun perheyrityksen valikoimaan KESLA-nostureiden huolto ja varaosat olivat luonnollinen lisä. 

– Etsimme Oulun seudulle nosturihuoltopistettä. Saimme asiakkailtamme vinkin Pekantin toiminnasta ja kyvykkyyksistä, ja otimme heihin yhteyttä, kertoo Kesla Oyj:n jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen

Pekantilla on toimipisteitä Oulun lisäksi Liedossa, Salossa ja Kempeleessä, mutta tässä vaiheessa KESLA-nostureiden huoltoa saa Oulun toimipisteessä. 

– Oulun pisteemme huolto on avoinna arkisin klo 6-22 ja lauantaisin klo 8-16. Hätätilanteessa palvelemme reilujen aukioloaikojen ulkopuolellakin, toteaa toimitusjohtaja Leo Juutinen Pekantilta. – Huoltoa ei tarvitse varata myöskään viikkoja etukäteen, vaan usein aika, hallipaikka ja korjauksen ammattilainen löytyvät jopa samalle päivälle. 

Ripeän toiminnan aloittamisen mahdollistaa myös yli 20 000 varaosan varasto, johon nyt tulevat lisäksi KESLA-nostureiden yleisimmät varaosat. Sellaiset varaosat, joita varastossa ei ole, saadaan Keslalta seuraavaksi päiväksi. 

KESLA-nostureiden markkinaosuus kotimaassa on merkittävä. 

– Meillä on Suomessa nelisenkymmentä KESLA-autonostureiden huoltopistettä, mutta koska Suomi on suuri maa ja markkinaosuutemme merkittävä, on valtuutetuille huoltopisteille tarvetta, toteaa jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen Kesla Oyj:stä. 

Huoltopisteen avajaisia juhlitaan myöhemmin keväällä. 

Pekant Oulu palvelee osoitteessa Pikkukiventie 5 ja huollon numerossa 050 445 4005. 

Lisätiedot: 
Kesla Oyj, jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen puh.040 7271 896 Pekant Oy,
tekninen johtaja Jukka Juutinen puh. 0050 574 7686

Lue seuraavaksi