Uutiset

Työkoneet

Kesko myy STILL-trukkien liiketoimintansa

Kesko-konserniin kuuluva Konekesko Oy on sopinut myyvänsä STILL trukit -liiketoimintansa STILL Gmbh:lle. Liiketoiminnan siirto tapahtuu 1.2.2018.

STILL perustaa Suomeen sivuliikkeen joka toimii osana STILLin Pohjoismaista myynti- ja huolto-organisaatiota.

”STILL Finland” jatkaa nykyisissä toimitiloissa Vantaan Hakkilassa osoitteessa Vanha Porvoontie 245. Luovutuksen kohteena olevan liiketoiminnan henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan kaupan myötä ostajalle vanhoina työntekijöinä. Suomen liiketoiminnan vetäjänä jatkaa Pekka Vaisto.

”Tämä liiketoimintakauppa takaa STILL-brändin ja Konekeskon trukki -asiakaskunnan palvelun jatkuvuuden Suomessa. Olen iloinen siitä, että STILL-edustus ja sen parissa työskentelevä ammattitaitoinen henkilöstö pääsevät osaksi tehtaan omaa organisaatiota, jossa trukit ovat ydinliiketoimintaa. Uskon vahvasti, että STILLin kasvutarina Suomessa jatkuu entistä vahvemmin päämiehen omistaman Pohjoismaisen organisaation toimesta”, toteaa linjajohtaja Riku Rahikka Konekesko Oy:ltä.

”Suomen STILL liiketoiminnan siirtyminen osaksi tehtaan omistamaa Pohjoismaista myynti ja huolto verkostoa on luonteva jatkumo viime vuonna tapahtuneelle Norjan liiketoiminnan haltuunotolle. Tämän liiketoimintakaupan myötä STILLin oma verkosto Pohjoismaissa kattaa Ruotsin, Tanskan ja Norjan markkinoiden lisäksi myös Suomen tärkeän markkinan. Asiakastarpeet Pohjoismaissa ovat hyvin samankaltaisia, lisäksi monet asiakkuudet ovat yhteis-Pohjoismaisia. STILLin oma Pohjoismaat kattava yhtiö pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä ammattimaisemmin ja tehokkaammin”, kertoo Reke Salievski, joka toimii STILL Sverige Ab:n ja STILL Danmark A/S:n ja 1.2.2018 alkaen myös STILL Finlandin toimitusjohtajana.

Lue seuraavaksi