Uutiset

Työkoneet

Kehä III:lla liikenne uusille silloille

Keskiviikon ja torstain (10.–11.12.) välisenä yönä Lentoasemantiellä otetaan käyttöön kaksi uutta työnaikaista kiertoliittymää, joilla korvataan nykyiset liikennevaloliittymät.

Kehä III:lla siirretään Lentoasemantien liikenne kulkemaan uusien siltojen yli. Samalla vanha Lentoasemantien silta poistuu käytöstä ja sillan purkutyöt aloitetaan.

Vanhat rampit Kehä III:lta idän sekä lännen suunnasta liityttäessä Lentoasemantielle pohjoiseen poistuvat käytöstä. Molempien ramppien liikenne siirretään uusille rampeille. Käyttöön otetaan uusi ramppi Lentoasemantieltä Kehä III:lle länteen sekä Lentoasemantien uudet bussipysäkit. Lentokentälle pääsee vaivattomasti myös Ilmakehän tai Tikkurilantien kautta.

”Liikennejärjestelyt ovat välttämättömiä, jotta nyt liikenteellä oleville alueille päästään rakentamaan uusia rakenteita. Liikennejärjestelyistä osa on pysyviä ja osa käytössä vain rakennustöiden ajan, kunnes uusia ramppeja saadaan valmiiksi”, kertoo projektipäällikkö Antti Koski Liikennevirastosta.

Työt jatkuvat talven ja kevään aikana Kehä III:n keskeneräisten ramppien ja niillä olevien siltojen parissa. Lisäksi eritasoliittymän alueelle rakennetaan uusia valaistusrakenteita.

Lue seuraavaksi