Uutiset

Työkoneet

Kännykkäsovellus Kohlerin moottorien seurantaan ja ylläpitoon

Muutokset tapahtuvat nykyään aikaisempaa nopeammin. Näin etätuki ja muut -palvelut ovat merkityksellisiä erilaisten koneiden ja laitteiden käyttäjille. Kohler haluaa nyt kasvattaa palveluidensa määrää. Yritys valmistaa korkealaatuisia tuotteita, ja myös jälkimarkkinointipalvelut pyritään saattamaan samalle tasolle. Sitä varten on nyt kehitetty Kohler Engines CheckApp -älypuhelinsovellus, joka mahdollistaa moottorin toiminnan ja kunnon valvonnan kännykän välityksellä. Sovellus on vapaasti ladattavissa niin Androidin sovelluskaupasta (Google Play Kauppa) kuin iPhonen App Store:sta.

Kohlerin kännykkäsovellus (appi) tarjoaa suoran yhteyden moottorin ja käyttäjän välille. Takana ovat ne ajat, kun ongelmia pyrittiin ratkaisemaan kentällä yrityksen ja erehdyksen kautta.

Sovellus tarjoaa monia helpotuksia moottorin tilan selvitykseen. Ohjelmistoon voidaan tallettaa rajoittamaton määrä moottoriyksilöitä, joita seurataan. Kohler Engines CheckApp tarjoaa kaikista syötetyistä moottoreista (valmistenumero) tekniset tiedot ja muuta yleistietoa sekä myös ohjeita huolto- ja korjaustöihin videoiden muodossa. Tarjolle tulee myös kyseisen moottorimallin käyttäjän käsikirja.

Varaosien hankintaa helpottaa sovelluksen näyttämä todellinen kuva osasta. Sovelluksen avulla voi myös samalla tilata osan toimitettavaksi lähimmälle jälleenmyyjälle, vaikka keskellä yötä.

Ylläpito

Sovellukseen syötetään moottorin valmistenumero. jonka jälkeen kyseisen moottorin kaikki tekniset tiedot ja huolto-ohjeet tulevat näppärästi saataville. Sovellus myös muistuttaa määräaikaishuolloista.

Seuranta

Huoltojen seurannan ja varaosien tilaamisen ohella sovelluksella voidaan myös diagnosoida siihen liitetyn moottorin tilaa. Tietoa saadaan moottorista siihen liitetyn BlueTooth to Check Plus -laitteen välityksellä. Tarjolle tulee paljon muutakin tarkkaa tietoa kuin käyttötunnit, koska laite yhdistetään suoraan moottorin ohjainyksikköön (ECU).

Kohlerin moottoreita, jotka eivät ole Common Rail -koneita, varten on kehitetty Check Lite -laite, joka mittaa moottorin värinöitä. Tulokset saadaan näkyviin Kohler Engines CheckAppiin.

Kohler Kohler on valmistanut moottoreita jo yli 90 vuoden ajan. Tänä päivänä yritys valmistaa bensiini- diesel- ja kaasukäyttöisiä moottoreita reilun sadan kilowatin teholuokkaan asti. Konevalmistajat käyttävät niitä maailmanlaajuisesti niin urakointi-, maatalous-, kiinteistönhoito- ja puutarhakoneissa kuin myös teollisuudessa.


Lue seuraavaksi