Uutiset

Työkoneet

Kalmar toimittaa 41 terminaalitraktoria Malesiaan

Cargoteciin kuuluva Kalmar on allekirjoittanut sopimuksen 41 Kalmar TL2 -terminaalitraktorin toimittamisesta SPT Services Sdn Bhd:lle Malesiaan. Tilaus on kirjattu Cargotecin vuoden 2018 viimeisen neljänneksen tilauskantaan, ja toimitus tapahtuu joulukuussa 2018.

SPT Services Sdn Bhd on Johor Port Berhardin täysin omistama tytäryhtiö. Kalmar toimittaa 41 Kalmar TL2 -terminaalitraktoria Pengerang Johorissa sijaitsevalle Solid Product Jettylle (SPJ). Puoliperävaunut liikuttavat säiliöitä Solid Product Jettyn  laiturialueen ja RAPID:in varastojen välillä ja auttavat petrokemian lopputuotteiden, kuten polymeerien, kuljettamisessa lähinnä vientimarkkinoille.

”Satamaoperaattorina meidän on pysyttävä valppaina työterveyttä, turvallisuutta ja ympäristöä koskevien standardien noudattamisessa jokapäiväisessä toiminnassamme. Kalmar TL2 -terminaalitraktorit ovat teknisten vaatimustemme mukaisia. Ne ovat todistetusti turvallisia ja luotettavia vaativissa olosuhteissa. Lisäksi Kalmar Malesia on palvellut meitä hyvin. Siksi voimme luottaa, että saamme ammattitaitoista tukea laitteillemme Kalmarin koulutetulta henkilöstöltä. Kokonaisratkaisu tuo hyvän vastineen investoinnille,” sanoo Shahrull Allam Shah bin Abdul Halim, SPT Services Sdn. Bhd:n johtaja ja Johor Port Berhardin toimitusjohtaja.

”Olemme ylpeitä voidessamme jatkaa taas yhden pitkäaikaisen asiakkaan tukemista liiketoimintatavoitteidensa saavuttamisessa. Haluamme kiittää SPT Services Sdn Bhd:ta siitä, että he valitsivat Kalmarin. Tämä tilaus vahvistaa uskoamme siitä, että tuotteemme ja sen turvallisuusominaisuudet ovat merkittävien satamien, logistiikkayhtiöiden ja teollisuusalojen ensisijainen valinta”, sanoo Teo Yew Boon, Kalmarin Etelä- ja Kaakkois-Aasiasta vastaava johtaja. 

Kalmar TL2 -terminaalitraktorit tunnetaan monipuolisuudestaan ja korkeasta suoritustasostaan. Viime vuonna markkinoille tuotu, Kalmar Essential -sarjaan kuuluva Kalmar TL2 tarjoaa Kalmarin taattua korkeaa laatua ja luotettavuutta kustannustietoisille Aasian ja Tyynenmeren alueen asiakkaille. TL2 tuo asiakkaille ajan- ja rahansäästöä erityissuunnitellulla hydrauliikkajärjestelmällään, todistetusti kestävällä alustallaan, helppokäyttöisellä hytillään sekä alan parhailla huolto-ominaisuuksilla.

Lue seuraavaksi