Uutiset

Työkoneet

Kalmar jatkaa ruotsalaisen sahan palveluntarjoajana

Cargoteciin kuuluva Kalmar on allekirjoittanut viiden vuoden jatkosopimuksen kokonaispalveluista suuren Ruotsissa sijaitsevan sahan kanssa, joka on osa pohjoismaista metsäalan yritystä.. Sopimus, joka sisältää Kalmarin palvelut sekä kolmannen osapuolen laitteet, operaattorit ja huoltopalvelut, kirjattiin Cargotecin vuoden 2019 toisen vuosineljänneksen tilauskantaan, ja se tulee voimaan vuoden 2019 kolmannen vuosineljänneksen lopussa.
 
Palvelusopimuksen mukaan Kalmarilla on jatkossakin täysi vastuu asiakkaan sisäisistä logistiikkatoiminnoista, kuten tukkien, sahatavaran ja muiden niihin liittyvien tuotteiden kuljetuksesta. Kalmar toimittaa kaikki tarvittavat laitteet, työkalut, ammatilliset resurssit ja datakäyttöisen analytiikan Kalmar Insight Performance Management Software -ohjelmistolla varmistaakseen, että saha toimii tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella. Sopimus sisältää myös laitteiden polttoaineen ja polttoaineen kulutustakuun, joka tarjoaa asiakkaalle kustannusten paremman ennustettavuuden.
 
Martin Hall, Kalmarin palvelutoimintojen johtaja Pohjois-Euroopassa, kertoo: ”Menestyksemme tällä sahalla  perustuu henkilöstön omistautumiseen ja sitoutumiseen tehokkaaseen ja laadukkaaseen toimintaan. Asiakkaamme voivat aina luottaa siihen, että teemme jatkuvaa kehitystyötä käyttämällä uusimpia työkaluja ja teknologioita, jotka takaavatparhaan mahdollisen suorituskyvyn.”

Lue seuraavaksi