Uutiset

Työkoneet

Juuso Salonen Rentin konemyyjäksi Pirkkalaan

Konemyynnin rautainen ammattilainen Juuso Salonen liittyi Tracwest Oy / Konevuokraamo Rentin myyntitiimiin lokakuussa. Juuso työskentelee Rentin Pirkkalan toimipisteellä Turkkiradantiellä ja keskittyy edistämään Case- ja McCloskey-maarakennuskoneiden kauppaa Pirkanmaalla, Keski- ja Itä-Suomessa sekä pääkaupunkiseudulla.

Juuso Salonen on suorittanut myynnin AMK-tutkinnon Haaga-Heliassa ja toiminut myös neljän vuoden ajan kaivukoneiden ja pyöräkuormaajien kuljettajana murskaustoiminnassa. Konemyyjänä kokemusta on kertynyt yli 10 vuoden ajalta.

Juuso asettaa tavoitteekseen Rentin maahantuomien koneiden myynnin ja vuokraustoiminnan vahvistamisen ja konekannan laajentamisen uusille myyntialueille. Myyntialue on kattava, mutta Juuso kiertää alueella aktiivisesti ja pyrkii työssään lisäämään tietämystä Casen ja McCloskeyn tuotevalikoimasta.

Tracwest Oy / Konevuokraamo Rentin toimitusjohtaja Juha Leivo on innoissaan Juuso Salosen liittymisestä myyntitiimiin.

”Vuosien varrella Juuso on tullut tutuksi ja on hienoa saada tiimiin mukaan myyjä, jolla on näin vankka kokemus maanrakennuskoneista ja niillä työskentelystä. Juuson mukaan tulo vahvistaa myyntitiimiämme Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun alueilla, joilla Case-konekanta on aktiivisessa kasvussa.”

Juuso Salosen tavoittaa puhelimella numerosta 050 550 9339 ja sähköpostilla osoitteesta juuso.salonen@rentti.com.

Lue myös: Rentti tuli Varsinais-Suomeen.Lue seuraavaksi