Uutiset

Työkoneet

Jussi Tuohino INFRA ry:n johtoon

Rakennusteollisuudessa infratoimialaa edustavan INFRA ry:n hallituksen puheenjohtajaksi on valittu yrittäjä Jussi Tuohino. Hän lähtee nyt ajamaan Suomelle lisää kaistoja ja raiteita. 

”Sitoudun ajamaan nelikaistaisuuden ja kaksiraiteisuuden asiaa”, lupaa Oulun seudulta valtakunnalliseen kokoon yrityksenä kasvattanut Jussi Tuohino.

INFRA on peräänkuuluttanut pääväyläverkon strategisten yhteysvälien rakentamista 2+2-kaistaiseksi ja 2-raiteiseksi. Tämä varmistaisi sujuvan, vähäpäästöisen ja kestävää kasvua tukevan liikenteen vuosiksi eteenpäin.

Tuohino on Alltime-konsernin hallituksen puheenjohtaja. Hän toimii hallituksen puheenjohtajana ja osaomistajana myös kolmessa muussa INFRA:n jäsenyrityksessä: Arctic Infra Oy:ssä, Ramago Oy:ssä ja JT Service Oy:ssä.INFRA ry on infrarakentamiseen keskittyvien yritysten toimiala- ja työnantajaliitto Rakennusteollisuus RT:ssä. INFRA:n noin 1 600 jäsenyritystä rakentavat ja pitävät kunnossa väyliä, terminaaleja ja elintärkeitä kuntateknisiä verkostoja. Jäsenet tuottavat valtaosan Suomen infrapalveluista.


Lue seuraavaksi