Uutiset

Työkoneet

Janne Sinkkonen vahvistamaan Maxlift Oy:n myyntiä

Kesla Oyj:n liiketoimintajohtajana aiemmin työskennellyt Janne Sinkkonen on aloittanut vuoden alussa joensuulaisen Maxlift Oy:n maarakennuskoneiden myyjänä. Sinkkosella on lähes 10 vuoden kokemus Kesla Oyj:n kansainvälisistä tehtävistä ja tätä kautta kontakteja kotimaan ohella myös eri puolilla Eurooppaa.

”Jannen mukaan tulo tuo uutta osaamista ja kokemusta etenkin maa- ja metsätalouden alan asiakkaiden palvelemiseen. Asiakkaiden kannalta tärkeä etu on asiakaspalvelukapasiteetin kasvu sekä mahdolliset uudet tuote-edustukset”, kertoo Maxliftin toimitusjohtaja Arto Turunen.

”Pystymme nyt keskittymään entistä parempaan ja joustavampaan palveluun sekä jakamaan työtehtäviä ja vastuita yrityksen sisällä. Myös yrityksen tuleva kehittäminen monipuolistuu. Tavoitteena on jatkaa positiivista kasvuvirettä paremman palvelun ja uudistumisen myötä”, Turunen jatkaa.

Suunnitteilla on muun muassa jatkaa vuonna 2020 aloitettua myymälätilojen uudistusta ja valikoiman kehittämistä huomioiden asiakaskunnan toiveet. Myös Sinkkonen näkee uudistumisen yhtenä merkittävänä kasvun tekijänä.

”Kapasiteetin kasvun myötä kaupankäynnin vahvistaminen esimerkiksi Kuopiossa ja muualla Pohjois-Savon suunnalla on nyt mahdollista entistä tehokkaammin”, Sinkkonen toteaa.


Lue seuraavaksi