Uutiset

Työkoneet

Jalo&Jalo tyytyväinen GSR-hankintaan

Henkilönostintalo Mobile Lift Oy:n maahantuomien GSR-nostolava-autojen suosio on nopeassa kasvussa. Ensimmäinen maahantuontiasiakas Jalo & Jalo hankki positiivisten kokemusten myötä pikaisesti toisenkin GSR-laitteen.

”Olemme olleet niin tyytyväisiä viime vuonna hankkimaamme GSR 200T -autoon, että oli helppo ratkaisu tehdä kaupat myös uudemmasta GSR B230T -mallista. Molemmat ovat olleet hyviä hankintoja ja seuraavaakin on jo mietitty”, sanoo Jalo & Jalo Oy:n toimitusjohtaja Kari Jalo.

Mobile Lift esitteli uutta mallia ensimmäistä kertaa Maxpo-messuilla syyskuussa. GSR B230T on edeltäjäänsä GSR 200T -mallia teknisesti kehittyneempi, kooltaan pienempi, mutta nostokorkeudeltaan korkeampi. Uudessa mallissa on yksinkertainen sähköohjaus. Nostin ja auto painavat yhdessäkin alle 3500 kiloa, joten laitteen ajamiseen riittää henkilöautokortti.

”Helppokäyttöisyys ja selkeys ovat GSR-laitteiden valtteja. Uudessa mallissa on enemmän korikuormaa, joka on 250 kiloa, ja paremmat tukijalat sekä vielä aikaisempaa hienompaa tekniikkaa. Koriin menee nyt hyvin kaksi miestä työkaluineen ja käytettävyys on erinomainen”, kiittelee henkilönostimien ammattilainen Sami Jalo.

Jalo & Jalon kautta GSR-laitteita on vuokrattu jo kymmenille asiakkaille. Palaute on ollut yksinomaan kiittävää. Vuokraajina on myös asiakkaita, jotka eivät aikaisemmin ole koskaan aikaisemmin vastaavia laitteita käyttäneet.

”GSR-laitteet soveltuvat hyvin erilaisille asiakkaille ja monenlaiseen käyttöön. Kaikki asiakkaamme ovat tykänneet ja kehuneet laitteita. Minkäänlaisia häiriöitä ei ole ilmennyt. Plussaa on myös helppokäyttöisyys, laitteen käytön opettaminen sujuu hetkessä, Sami Jalo jatkaa.

Hinta-laatusuhde kohdallaan

GSR-laitteita maahantuovalla Mobile Lift Oy:llä on vuosikymmenten kokemus henkilönostimista sekä niiden korjaus- ja huoltotöistä. Raisiossa toimiva yritys tarjoaa henkilönostimet ja niihin liittyvät palvelut koko laitteiden elinkaareksi.

”GSR-tuoteperhe tarjoaa nostolava-autoja hyvin monenlaiseen käyttöön. Kysyntää ja kiinnostusta on ollut paljon. Asiakkailta saamamme positiivinen palaute on vahvistanut entisestään mielikuvaa helppokäyttöisistä ja laadukkaista GSR-laitteista, joita edustamme. GSR-laitteiden hinta-laatusuhde on suorastaan erinomainen”, kertoo Mobile Lift Oy:n toimitusjohtaja Sami Sirén.

Hyvien kulkuyhteyksien päässä toimiva Mobile Lift tarjoaa myymilleen tuotteille myös täydet huoltopalvelut. ”Arvostamme sitä, että saamme kaikki henkilönostinpalvelut saman katon alta. Mobile Liftissä kaikki toimii niin kuin pitää ja olemmekin lisänneet yhteistyötä viime vuosina”, Jalo&Jalon toimitusjohtaja Kari Jalo kehuu.

Lue seuraavaksi