Uutiset

Työkoneet

Jakite ja Multimek yhteistyösopimukseen

Yli vuosikymmenten kokemukset yhteen

Jakite Oy:n Kimmo Tossavaisella on pitkä, yli 14 vuoden kokemus energiapuukourien suunnittelusta ja valmistuksesta sisältäen kolmen erilaisen energiapuukouran suunnittelun ja tuotekehityksen.

Jakiten Kimmo Tossavainen (vas.) ja Multimekin Matti Hokkanen kättelivät vastasolmitun yhteistyösopimuksen johdosta. Multimek aloittaa Jakiten edustaman uudentyyppisen KX-energiapuukouran valmistuksen.

Multialla toimiva Multimek Oy on koneiden ja laitteiden sekä niiden komponenttien sopimusvalmistaja. Multimekillä on pitkä, yli vuosikymmenen mittainen kokemus eri merkkisten energiapuukourien valmistuksesta. Yrityksen konekanta ja osaaminen soveltuvat hyvin tämän tyyppisten tuotteiden valmistukseen. Yhteistyösopimus mahdollistaa erittäin kustannustehokkaan toimintamallin, jossa painopiste on kokonaisvaltaisessa valmistusprosessissa ja pienessä organisaatiossa. Näin asiakas saa parasta mahdollista laatua, parhaaseen hintaan.

Tuloksena on teknillisesti kehittynein energiakoura

Uudessa energiakourassa on käytetty ainoastaan parhaita raaka-aineita, kuten Durostat 400 ja 500 -kulutusterästä. Koura on samalla siro ja vankka sekä erittäin tehokas käytössä. Energiakourat hitsataan ensin kasaan, jonka jälkeen ne koneistetaan. Näin kouraan ei jää sisäisiä jännityksiä, jotka muodostaisivat riskitekijöitä. Lopuksi kokoonpanot maalataan kaksikomponenttisella uretaanimaalilla.

KX-Energiapuukoura on markkinoiden teknillisesti kehittynein kaivukoneeseen tarkoitettu energiapuukoura. Siinä on aito 36 kuukauden takuu, ja ennen kaikkea hinta on erittäin asiakasystävällinen. Yläkuvassa vasemmalla KX280-energiapuukoura ja oikealla samainen koura varustettuna lisävarusteena saatavalla keräilijällä.Lue seuraavaksi