Uutiset

Työkoneet

Inkoo Shipping Oy:lle Hyundai

Sataman kilpailukyky perustuu joustaviin käsittely- ja varastointimahdollisuuksiin, pitkäaikaiseen kokemukseen irtotavaran käsittelyssä sekä sataman maantieteelliseen asemaan hyvien meri- ja tieyhteyksien päässä.

Yhtiöllä on oma ahtausosasto, joka tarjoaa alus- ja lastinkäsittelypalveluja satamassa sekä oma laivanselvitys- ja huolintaosasto, joka tarjoaa huolinta- ja laivanselvityspalveluja Inkoossa ja muissa lähialueen satamissa sekä Paraisilla ja sen lähialueen satamissa.

”Käsittelemme paljon eri tavaroita ja tarvitsemme erikokoisia trukkeja ja laitteita niiden lastaukseen, purkuun ja siirtelyyn. Tarvitsimme yhden suuremman trukin tavaraan siirtelyyn, koska vanhat trukkimme jäivät tähän työhön liian pieniksi”, kertoo terminaalipäällikkö Jani Nordman

”Etsimme ja kartoitimme vaihtoehtoja markkinoilta. Hyundai oli brändinä jo tuttu. Näkeehän Hyundaita lähes päivittäin: on autoja, trukkeja, maansiirtokoneita, laivoja ja elektroniikkaa”, Nordman jatkaa.

”Otimme yhteyttä Hyundai-trukkien maahantuojaan Finnsiirto Oy:n ja lähdimme tarkastelemaan trukkia tarkemmin. Tekniikka oli huippuvalmistajilta ympäri maailmaa ja se näkyy kahden vuoden täystakuuna työkoneeseen meidän työskentelypuitteissamme. Kävimme referenssikohteissa, jotka olivat isoja yrityksiä ja joissa trukit ovat kovassa käytössä eri vuoroissa päivittäin. Tämä sai lopulta meidätkin vakuuttumaan Hyundaista. Hyundai tuntui heti alkuun vankalta työkoneelta ja Finnsiirto Oy:n palvelut ammattitaitoisilta ja joustavilta. Sitä vaadimmekin yhteistyökumppaneiltamme”, painottaa Inkoo Shipping Oy:n toimitusjohtaja René Fagerström.

Hyundai trukit tulivat Suomen trukkimarkkinoille noin neljä vuotta sitten, mutta reilu vuosi sitten Finnsiirto Oy solmi suoran maahantuontisopimuksen Hyundai Heavy Industrien kanssa. Hyundai-trukki on työkone vaativiinkin olosuhteisiin, luvataan maahantuojalta. Lisävarusteita on jo saatavissa todella hyvin ja koko ajan tulee lisää. Uusia malleja ja kokoluokkia on sisä- ja ulkokäyttöön, mallisto on kattava ja kasvaa koko ajan, kertoo Kalle Dahlman Finnsiirto Oy:stä

Info:

Finnsiirto Oy

Perustettu 1989

Kotipaikka: Raisio

Liikevaihto 2008/12 noi 3milj €

Henkilökunta 8

Toimiala: Trukkien maahantuonti, myynti, vuokraus ja huolto

Internet: www.finnsiirto.fi

Lue seuraavaksi