Uutiset

Työkoneet

Hyväkone esittelee OKRAssa uutta Giant G4500 -kuormainta

OKRAssa Hyväkone Oy:n osastolla on esillä uusi Stage V-normit täyttävä 75-heppainen dieselmoottorilla varustettu Giantin G4500-kuormain. Kuormaimen painoluokka on 4,5 tonnia ja sen huippunopeus on 20 tai 35 km/h. Tarjolla on kolme eri puomivaihtoehtoa ja ulottuvin on telejatkeella varustettu puomi, jolloin päästään 4,35-metriin.

Giant G4500 on uutuus valmistajan mallistossa joka on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön. Hydrauliikasta saadaan tuottoa lisähydrauliikalla maksimissaan 117 litraa minuutissa.

Uutuusmalliston ohjaamo on uudistunut täysin ja melutasoa on saatu laskettua samalla kun näkyvyys ohjaamosta on parantunut.

G4500:n vakiovarustukseen kuuluvat hydraulinen Euro-sovite. 3*kaksitoimista työhydrauliikkaa eteen, joissa tuotto 80 litraa minuutissa, kun paine 230 baria. 2*sähköinen proportionaalinen ohjaus joystickissä, 1*mekaanisella lukittavalla vivulla, laadukas ilmajousitettu istuin, Z-kinematiikkapuomisto vaimennuksella, 2*12 V pistokkeet eteen, nostosylinterien kellunta, hinauskoukku, lohkolämmitin ja öljynlauhdutin.

Moottorina on Kubotan V3307-CR-TE4B-nelisylinterinen diesel. Aojohydrauliikkaan on Bosch Rexrothin 145 litraa/min (480 bar)

Lue lisää Giantin takakuormauslaitteesta.

Lue seuraavaksi