Uutiset

Työkoneet

Huutokaupat.comissa tehtiin työkoneiden myyntiennätys

Verkkohuutokauppa Huutokaupat.comissa myytiin huhtikuussa ennätysmäärä työkoneita. Käytettyjen työkoneiden huutokauppa on käynyt vilkkaana tänä keväänä, mihin voi etsiä syitä markkinatilanteesta ja kiertotaloudesta.

Käytettyjen työkoneiden myynti kasvoi Huutokaupat.comissa tämän vuoden huhtikuun aikana kappalemäärissä laskettuna yli 60 % vuoden takaiseen verrattuna. Samalla myytyjen koneiden keskihinta koko alkuvuoden osalta kasvoi noin 16 %. Palvelussa myytyjen työkoneiden arvo ylitti kuukausitasolla 4 miljoonaa euroa ensimmäistä kertaa yrityksen historiassa.

Huutokaupat.comin työkoneiden liiketoimintapäällikkö Mikko Näppilä kertoo, että Huutokaupat.comista on muodostunut tehokas kauppapaikka työkonealan ammattilaisille. Verkkohuutokaupan asiakkaat ovat tarttuneet mahdollisuuteen ostaa käytettyjä ammattikoneita. –Keskimäärin meillä työkoneet myydään noin viikossa. Pyrimme löytämään myytävälle kalustolle uuden omistajan mahdollisimman nopeasti, Näppilä kertoo. Nopeat myyntiajat ja kiertävien huutokauppameklarien toteuttama palvelumyynti ovat keränneet kiitosta yritysasiakkailta.

Huutokaupat.com tavoittaa laajan ostajakunnan, jolla on aina tarpeita hyville työkoneille. Työkoneita huudetaan niin omiin peltotöihin kuin rakennusurakoihinkin. Kauppansa ovat tehneet etenkin monikäyttöiset pienkuormaajat ja pientraktorit sekä maanrakennuskoneet, joista erityisesti pienemmän kokoluokan kaivinkoneet ovat olleet suosittuja. Vanhempien, hyväkuntoisten traktorien lisäksi Huutokaupat.comissa on myyty nyt säännöllisesti myös arvokkaampia etukuormaajalla varustettuja traktorimalleja. Nykyisessä markkinatilanteessa etenkin käytetyille työkoneille on kysyntää. 

–Laadukas käytetty käy aina oikeaan hintaan kaupaksi. Hyvin pidettynä työkoneet ovat pitkäikäisiä. Edesautamme kiertotalouden toteutumista, kun pidämme työkoneet käytössä pitkään. Tarjoamme tehokkaan kauppapaikan, missä työkoneet ja työkonetarvikkeet saadaan kiertoon seuraaville käyttäjille, Mikko Näppilä kertoo.

Huutokaupat.com on Suomen kiinnostavin ja luotettavin kiertotalouden markkinapaikka, josta innokkaat huutajat ovat löytäneet pyörät alleen, puuttuvat osat projekteihinsa tai saaneet kipinän uuteen – mitä se sitten onkaan. Huutokauppoja meillä käydään jo yli 300 000 vuosittain. Huutokaupat.com on reilu ja luotettava kaupankäynnin kumppani, joka kantaa vastuun kaupoista. Entä jos vaan huutaisit?

Lue seuraavaksi