Uutiset

Työkoneet

Huddig-edustus KonesillalleArtikkelikuvassa: Huddig AB:n toimitusjohtaja Håkan Bäckström (vas.) ja Konesilta Oy:n toimitusjohtaja Ville Kyllönen.Huddig aloittaa yhteistyön Konesillan kanssa laajentaakseen toimintaansa Suomessa. Huddig on allekirjoittanut jälleenmyyjäsopimuksen Konesilta Oy:n kanssa laajentaakseen Huddig-koneiden markkina-asemaa Suomessa. Tämän yhteistyön myötä Konesilta Oy toimii virallisena Huddig-edustajana ja jälleenmyyjänä Suomessa. Konesilta Oy aloittaa Huddig-koneiden ja tuotteiden myynnin virallisesti 1.6.2024.

Alkavan yhteistyön valmistelut ovat käynnissä. Konesillan tiimin perehdyttäminen ja kouluttaminen virallista toiminnan aloittamista varten on aloitettu. Konesilta on nimennyt kuusi konemyyjää, sekä kolme teknisestä tuesta ja varaosista vastaavaa henkilöä edistämään Huddig-liiketoimintaa Suomessa. Konesillan jälkimarkkinoinnin henkilökunta tulee tekemään yhteistyötä myös nykyisen Huddig-huoltoverkoston kanssa.
 
Konesilta Oy:n Huddig-koneiden myynti- ja jälkimarkkinointisopimus tulee varmistamaan asiakkaille kattavan tuen koko Suomessa.
 
”Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön Konesillan kanssa Suomessa ja olemme varmoja, että heidän omistautumisensa, toimialakokemuksensa ja maankattava toiminta-alueensa hyödyttävät suuresti asiakkaitamme Suomessa”, sanoo Daniel Myrgren, Huddigin myynti- ja markkinointipäällikkö.
 
Konesilta Oy:n toimipisteet Kärsämäellä, Pirkkalassa ja Tuusulassa aloittavat Huddig-koneiden täyden myynti- ja jälkimarkkinointitoiminnan, joka lisää läsnäoloa ja tukea asiakkaille ympäri Suomen.
 
”Olemme innoissamme voidessamme tarjota korkealaatuisia Huddig-koneita suomalaisille asiakkaille ja mahdollisuudesta kasvattaa toimintaamme yhdessä Huddigin kanssa”, sanoo Konesilta Oy:n liiketoimintajohtaja Mikko Vinkki.


Se on kättä päälle. Kuvassa vasemmalta: Veikka-Pekka Huunonen, aluemyyntipäällikkö, Huddig AB; Mikko Vinkki, liiketoimintajohtaja, Konesilta Oy; Ville Kyllönen, toimitusjohtaja, Konesilta Oy; Daniel Myrgren, myynti- ja markkinointijohtaja, Huddig AB.


Lue seuraavaksi