Uutiset

Työkoneet

Hitachin ykköskäytetyt

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) on lanseerannut uuden käytettäviä koneita koskevan palvelun. Hitachi Premium Used -ohjelman mukaan kunnostettujen koneiden voimansiirrolle ja hydrauliikalle myönnetään kuuden kuukauden tai 1500 tunnin takuu. Uutta järjestelmää voidaan hyödyntää isoissa kaivukoneissa, joiden ikä on alle viisi vuotta tai tuntimittarin lukeman ollessa alle 5000 tuntia. Minikaivukoneissa vastaava tuntimäärä on 3500. Sama takuu on käytössä myös kaikkiin yli 125 hevovoiman tehoisiin ZW-sarjan pyöräkuormaajiin.

Kaikki Hitachi Premium Used -merkin alla myytävät käytetyt koneet käyvät läpi tietyn maahantuojien tekemän kunnostus- ja tarkastusohjelman.Varaosina ja voiteluaineina käytetään vain Hitachin omat speksit täyttäviä ratkaisuja.

Koneet maalataan jos tarvis, ja renkaiden sekä alavaunun komponenttien elinikää luvataan olevan jäljellä vähintään 50 prosenttia uuteen koneeseen verrattuna.

“Kaikki HPU-ohjelmassa mukana olevat koneet kunnostetaan Euroopan jokaisessa maassa täysin samoin speksein”, lupaa huoltoasioista vastaava johtaja Tom van Wijlandt Hitachilta.

“Etenkin eri maissa matkustavat ja työskentelevät asiakkaat hyötyvät tästä yhtenäisestä käytettyjen laatutasosta. Käytettyjä HPU-koneita ostavat asiakkaat voivat olla turvallisin mielin kautta koko Euroopan”, jatkaa Wijlandt.

HPU-koneet ovat teknisine tietoineen esillä HCME:n nettisivuilla, jonne pääset tästä.

Lue seuraavaksi