Uutiset

Työkoneet

Hitachin uusi ZX95W-7-kaivukone nähdään Intermatissa

Hitachi esittelee huhtikuussa Pariisin Intermat-messuilla uuden, kompaktin kokoisen pyöräalustaisen kaivukoneen malliltaan ZX95W-7. Kone on valmistajan mukaan ketterä ja siinä on rutkasti nostovoimaa. Näin se on ideaalinen kone taajama-alueiden työmaille, joissa työskennellään aina ahtaissa paikoissa tai rajoitetuilla alueilla. Valmistajan muitten 7-sarjalaisten tavoin tämä uusi konemalli on suunniteltu helpottamaan kuljettajan arkea, lisäämään mukavuutta ja turvallisuutta sekä kohottamaan työn tuottavuutta.

Tehoa toimintaa

”Uusi konemalli tarjoaa tehokkuutta moninaisiin tehtäviin, kuten tierakennukseen ja yleiseen maarakennukseen sekä talonrakennukseen. Tehoa on luvassa myös erilaisten työlaitteiden käyttöön. Kone on kompaktin kokoinen ja pieni kääntösäde nopeuttaa työntekoa ahtaissa paikoissa sekä jalankulkijoiden ja muun liikenteen seassa. Taittopuomi helpottaa osaltaan käsittelyä pienissä tiloissa”, luvataan Hitachilta.

Hitachi ZX95W-7 on valmistajan mukaan erityisen ketterä nelipyöräohjauksensa johdosta. Nostokapasiteettiakin on tarjolla runsaasti, mikä lisää osaltaan koneen tuottavuutta. Monikäyttöisyyttä lisää Rototilt RC3 -kallistuva kauhanpyörittäjä, jollainen on asennettuna Intermatissa esillä olevaan koneeseen.

Mukava ja turvallinen

Tilava ohjaamo on mukava ja turvallinen työpaikka. Kaikki hallintalaitteet ovat helposti käsillä, eikä pieni ohjauspyöräkään ole tiellä. Ohjaamosta on hyvä näkyvyys työkohteeseen. Takakamera parantaa näkyvyyttä kuljettajan selän taakse.

Puskulevy parantaa koneen vakautta kaivutöissä. Lisävarusteena on saatavana myös tukijalat molemmin puolin konetta.

”Uusi ZX95W-7 täydentää hienosti Zaxis 7 -sarjaamme. Kone tarjoaa erinomaista ketteryyttä ja hallittavuutta. Ahtailla työmailla koneen monikäyttöisyys on edukseen”, sanoo tuotantopäällikkö Wilbert Blom Hitachilta.

”Tällaisten koneiden tarve on selvästi nähtävissä. Niinpä päätimme kehittää uuden konemallin, joka on kompaktin kokoinen ja suorituskykyinen. Koneen joustavuutta lisää mahdollisuus varustella konetta monilla niin sanotuilla tehdaslisävarusteilla.”


Uusi Hitachi ZX95W-7 -pyöräalustainen kaivukone ja paljon muuta Hitachin tarjontaa, kuten rahoitusta, konevuokrauspalvelua sekä muita uusia konemalleja, on esillä Pariisin Intermat-messuilla Villepinten messukeskuksessa osastolla 6H039. Messut järjestetään 24.–27.4.


Tekniset tiedot: 

Hitachi ZX95W-7
Moottoriteho:55,4 kW
Työpaino: 9,6–10 t
Murtovoima: 50 kN
Leveys:2,49 m
Korkeus:3,99 m
Kaivusyvyys:3,75 m
Siirtonopeus:35 km/h


Hitachit tuo maahan ja jälleenmyy Rotator Oy.


Lue seuraavaksi