Uutiset

Työkoneet

Hitachin uusi ZX135W-7-kaivukone esitellään Intermatissa

Hitachin osastolla Pariisin Intermat-messuilla nähdään uuden ZX135W-7-pyöräalustaisen kaivukoneen ensiesiintyminen. Tämä valmistajan 7-sarjan uusi konemalli on lyhytperäinen ja se on tarkoitettu kaikenlaisiin maarakennustöihin. Perän kääntösäde on 1 740 ja etupään 1 750 millimetriä. Näin operointi ahtaissa paikoissa nopeutuu. Uusi malli noudattaa valmistajan linjaa tuottavasta, mukavasta, turvallisesta ja varmatoimisesta koneesta.

Lisää tuottavuutta

Valmistaja lupaa uuden mallin myötä lisää tuottavuutta alentuneen polttoaineenkulutuksen sekä tehokkaamman hydrauliikan ansiosta. Jo muista Hitachi-koneista tuttu HIOS V -hydrauliikkajärjestelmä parantaa toimintojen nopeutta ja tuo Hitachin mukaan polttoaineensäästöä jopa seitsemän prosenttia verrattuna edelliseen 6-sarjan Zaxis-malliin. ZX135W-7:ssä on sama moottori, joka on suuremmassa ZX155W-7-mallissa. Näin hyvä suorituskyky on taattu.

Uuteen 7-sarjan Zaxis-pyöräalustaiseen kaivukoneeseen saa lisävarusteena varusteet työlaitteiden kuljettamiseen. Työlaitteiden vaihto käy nopeasti kätevän pikakiinnikkeen myötä. Uuden konemallin toimintoja pystyy säätämään kuljettaja- ja työmaakohtaisesti. Näin koneen suorituskyky on maksimaalinen ja polttoaineenkulutusta saadaan vähennettyä.

Intermatissa uusi Hitachi ZX135W-7 tullaan näkemään varustettuna Rototiltin QuickChange-pikakiinnikkeellä sekä kallistuvalla kauhanpyörittäjällä. Koneessa on myös tehdasasennettuna Trimblen koneohjausjärjestelmä.

Kuten kaikki muuttikin Hitachit, myös uusi ZX135W-7 on saatavana Hitachi Premium Rental -konevuokrauspalvelun kautta. Hitachilta on tarjolla myös rahoituspalvelua koneen hankintaan. Näihin molempiin palveluihin pääsee tutustumaan Hitachin osastolla Intermatissa.

Ero havaittavissa

Uuden ZX135W-7:n ohjaamo tarjoaa kuljettajalle tilavat ja mukavat oltavat. Ohjaamo on valmistajan mukaan hyvin hiljainen ja tärinöitä on huomattavasti edeltäjäänsä vähemmän.

Istuin ja hallintalaitekonsolit liikkuvat yhdessä. Näin hyvän työasennon ylläpitäminen helpottuu, mikä vähentää väsymistä. Hallintalaitteiden ja näyttöjen sijoittelussa on pyritty hyvään ergonomiaan, jotta koneen käyttäminen olisi helppoa, nopeaa ja turvallista.

Turvallisempi

Ohjaamosta on hyvä näkyvyys koneen ympärille sekä työkohteeseen. Näkyvyyttä lisää 270 asteen lintuperspektiivikamerajärjestelmä. Näkyvyyttä eteenpäin on parannettu kaventamalla ohjauspylvästä sekä pienentämällä ohjauspyörää.

Näkyvyyttä parantavat myös suuremmat peilit, laajemmalta alueelta pyyhkivä tuulilasinpyyhin sekä tehokas led-työvalopatteri. Siirtoajossa ylävaunu ja puomisto lukittuvat kuljetusasentoon turvallisuuden takaamiseksi.

Uusi Hitachi ZX135W-7 -pyöräalustainen kaivukone ja paljon muuta Hitachin uutta tarjontaa on esillä Pariisin Intermat-messuilla Villepinten messukeskuksessa osastolla 6H039. Messut järjestetään 24.–27.4.


Tekniset tiedot

Hitachi ZX135W-7
Moottoriteho:105 kW
Työpaino: 14,5–15,9 t
Murtovoima: 94 kN
Leveys:2,53 m
Korkeus:3,15 m
Kaivusyvyys:4,8 m
Siirtonopeus:35 km/h


Hitachit tuo maahan ja jälleenmyy Rotator Oy.


Lue seuraavaksi