Uutiset

Työkoneet

Hitachi ZX470LCH-5 syöttää Ranskassa

Ranskalainen murskaukseen erikoistunut Carriers GW kuuluu monialayhtiöön Grupe Marc. Tällä hetkellä yksi yrityksen ylläpitämistä, 16,7 hehtaarin murskauslaitoksista sijaitsee Ranskan luoteisosassa lähellä Saint Maloa.

Esimurskaa asemalla syöttää vuonna 2013 hankittu, 2,8 kuutiometrin kauhalla varustettu Hitachi ZX470LCH-5.  Alueen Hitachi-myyjä Cobemat toimitti koneen jatketulla takuulla ja huoltosopimuksella.

Esi- ja jälkimurskalta kaikki materiaali kuljetetaan vielä kolmannelle murskalle. Valmistettavat lajikkeet ovat 4/6, 6/10, 10/14 ja 14/20 ja ne on saatavilla pestynä tai ilman.Lähiseudun betoniteollisuus käyttää murskalaitoksen lopputuotteista suurimman osan.

”Ranskassa Hitacheilla on murskan syöttäjinä ja kiviautojen lastaajina luotettava ja tahraton maine. Hitachin avulla pystymme tälläkin murska-asemalla päivätavoitteisiin”, kertoo murska-aseman työnjohtaja Michel Krembser.

Kuljettajalla Lionel Delinellä on 16 vuoden kokemus eri merkkisistä kaivukoneista. ”Hitachissa on erittäin suuri murtovoima, mikä tietenki edesauttaa kiven rintauksesta irroittamista. Tällä päästään myös varsin nopeaan lastaukseen, sillä ylävaunun kääntö on ripeä. Ohjaamo on varsin viihtyisä.”

Lue seuraavaksi