Uutiset

Työkoneet

Hilltipiltä GPS-ohjainyksikkö

Hilltip 550 ja uusi ohjainyksikkö.

Hilltip Oy on maahantuonnin ohella kehittänyt voimakkaasti omaa tienhoitolaitteiden valikoimaa. Tänä vuonna esiteltiin Hilltip 550 ja 850 -yhdistelmälevittimet, jotka ovat kokonaan omaa tuotantoa. Lepaalla tähän esiteltiin uusi ohjainyksikkö, jolla voidaan käyttää useita eri toimintoja ja aktivoida hyödyllisiä ominaisuuksia. Lisäksi se kerää ja tallettaa tietoja USB-muistiin raporttien luomista varten.

Satelliittipaikannukseen perustuva nopeudensäätö ja ohjausjärjestelmä säätää levitettävän materiaalin määrän (grammaa/neliömetri) automaattisesti oikeaksi joka paikkaan ajoneuvon nopeudesta riippumatta.

Uuden sukupolven polyeteenisäiliöillä varustetut Hilltip 550 ja 850 -sähkölevittimet on kehitetty Suomen vaikeisiin talviolosuhteisiin. Ihanteellisia ne ovat pieniin pick-upeihin, kiinteistönhoitokoneisiin ja kuorma-autoihin. Polyeteenisäiliön lisäksi näissä monipuolisissa malleissa on integroidut säiliöt valinnaiseen esikastelujärjestelmään. Säiliön rakenne on helposti muokattavissa täydelliseksi suolaliuoslevittimeksi lisäämällä suihkutustanko tai yhdistelmälevittimeksi esikastelemalla jäänpoistomateriaali.

Lue seuraavaksi