Uutiset

Työkoneet

Hidromek Suomeen

Turkkilainen, vuonna 1978 toimintansa aloittanut Hidromek saapuu tammikuussa Suomeen. Muun muassa Takeuchi-maahantuojana tunnettu Honka Trading Oy Honkajoelta on solminut sopimuksen maahantuonnista ja kaksi ensimmäistä tela-alustaista kaivukonemallia (HMK140LC ja HMK220LC) saapuvat maahan vielä tässä kuussa.

Turkkilaisen Hidromekin tuoteohjelmassa on kolme kaivurikuormainta, kaksi pyöräalustaista sekä neljä tela-alustaista kaivukonemallia.  Kaivukoneista on saatavilla myös pitkäpuomiversioita sekä puomit myös romunkäsittelyyn ja purkutöihin.

Ruotsiin Hidromek saapui vuoden 2013 tammikuussa ja ensimmäisenä vuonna länsinaapurissamme myytiin jo 15 konetta. Ruotsin hyvä menestys oli Honka Tradingin Reijo Ylipaaston mukaan yksi tekijä uutta edustusta päätettäessä. Tosin hän kertoo jo vuosia miettineensä juuri kyseisen merkin maahantuonnin aloittamista.

Ohessa Hidromekin esittelyvideo. Tuotantolaitoksia yrityksellä on nykyään neljä kappaletta.

Konepörssi käy tutustumassa ensimmäisiin maahan saapuviin kaivukoneisiin ja asiaan palataan tarkemmin Konepörssissä 2/2014 (ilmestyy 6.2.2014) sekä täällä Konepörsin nettisivuilla.

Lue seuraavaksi