Uutiset

Työkoneet

Hiab avaa uuden asennuskeskuksen

Cargotec-konserniin kuuluva Hiab avaa uuden asennus- ja osaamiskeskuksen Alankomaiden Meppeliin vuoden 2018 ensimmäisen neljänneksen aikana. Uusi keskus tarjoaa muun muassa FrameWorksTM-apurunkoja, kuorma-auton koreja ja kattavia ajoneuvoratkaisuja Hiabin eurooppalaisille asiakkaille. Kyseessä on maailmanlaajuinen Hiab FrameWorks -asennuksista vastaava osaamiskeskus sekä Hiabin FrameWorks-sarjojen jakelukeskus.

”Toimme vuonna 2016 markkinoille HIAB FrameWorks-konseptin. Se on modulaarinen järjestelmä, jossa asiakas saa valitsemaansa kuorma-autoon sopivan esivalmistetun ja asennusvalmiin apurungon. Kehittäessämme FrameWorks-konseptia, halusimme kiinnittää erityistä huomiota asennusten yleiseen laatuun ja turvallisuuteen, vähentää asennuksiin kuluvaa aikaa sekä saada tuotteet nopeammin asiakkaidemme käyttöön. Uusi konsepti oli aluksi saatavilla vain raskaan sarjan kuormausnostureillemme. Laajensimme nyt tarjontaamme lisäämällä ratkaisun piiriin myös Hiabin keskiraskaan ja kevyen sarjan nosturit sekä vaihtoehdot LOGLIFT- ja JONSERED-puutavara- ja kierrätysnostureille sekä MULTILIFT-vaihtolavalaitteille”, kertoo Hiabin raskaan sarjan kuormausnosturivalikoiman johtaja Marcel Boxem.

Uusi asennuskeskus tarjoaa asiakkaiden käyttöön kokonaisvaltaisesti lasketut, suunnitellut ja testatut asennukset. Kokeneiden ammattilaisten sekä erittäin valvotun asennusprosessin ansiosta asennukset ovat korkeatasoisia ja turvallisia. ”Uusi tehdasasennuskeskus tarjoaa nopeita, luotettavia ja kattavia ratkaisuja sekä suorituskyvyltään parhaita mahdollisia laitteita. Keskus antaa myös asiantuntevaa FrameWorks-asennusneuvontaa kumppaneillemme ja omille asennusliikkeillemme”, kertoo Hiab-kuormausnostureiden johtaja Joakim Andersson.

Lue seuraavaksi