Uutiset

Työkoneet

Helly Hansen Magni koviin olosuhteisiin

Magni Shell Jacket 990

Helly Hansen Workwearin ensi kevään kärkimalliston nimi on Magni, joka oli tarun mukaan myös Thorin pojan nimi. Helly Hansen on nimennyt usein mallistonsa norjalaisen mytologian jumalten mukaan. Magni symboloi voimaa ja kekseliäisyyttä. Mallistossa käytetyt materiaalit sekä selkeä suunnittelu tukevat parhaalla mahdollisella tavalla haastavissa olosuhteissa työskenteleviä.

Magni-malliston muodostavat kuoritakki, hybriditakki sekä Cordura-vahvistetut housut. Ne kaikki yhdistävät virtaviivaisen ulkonäön ensiluokkaiseen mukavuuteen ja viimeisen päälle viilattuihin ominaisuuksiin.

Magni Shell Jacket on käytännöllinen kuoritakki työmaalle. Se on täysin vedenkestävä ja hengittävä Helly Hansenin oman Helly Tech Professional -teknologian ansiosta. Kyynärpäistä ja olkapäistä materiaalia on vahvistettu Cordura-vahvikkeilla. Muotoillut hihansuut ja säädettävä vyötärö tuovat mukavuutta ja takin kaulus on vahvistettu siten, ettei viima pääse yllättämään. Takissa on myös vetoketjulliset tuuletusaukot.

Kerrospukeutuminen on työvaatetuksen a ja o. Siihen haasteeseen vastaa Magni Hybrid Jacket, jossa on suuret vetoketjulliset tuuletusaukot, takana erityisen hengittävää kangasta ja edessä Helly Tech Performance -kalvo, joka pitää vettä ja hengittää. Takki sopii siis hyvin päällimmäiseksi kerrokseksi kuivalla tai jopa tihkusateisella säällä. Jalkaan voi laittaa joustavat Magni Workpant -housut, joissa polven kohdissa on erityiset Cordura -vahvikkeet. Housuissa on runsaasti taskuja ja lenkkejä työkaluja varten.

Malliston tuotteet ovat saatavilla maaliskuusta 2016 alkaen.

Lue seuraavaksi