Uutiset

Työkoneet

HeatWork ja MN-Lifttek Oy yhteistyöhön

MN-Lifttek Oy ja HeatWork yhteistyöhön.

MN-Lifttek Oy ja HeatWork solmivat 14.10.2014 yhteistyösopimuksen HeatWork-roudansulatus- ja lämmityslaitteiden maahantuonnista, myynnistä ja jälkimarkkinoinnista. Lifttek on aiemmin keskittynyt lähinnä nostolaitteiden myyntiin ja jälkimarkkinointiin, mutta näkee HeatWork-yhteistyön luonnollisena jatkeena tälle jo senkin takia, että asiakaskunta on osittain samaa koostuen mm. vuokraamoista, rakennus- ja maanrakennusliikkeistä.

Myöskin HeatWork pystyy hyödyntämään jo valmista organisaatiota ja saamaan tulevaisuudessa täyden tuen tuotteelle, joka on jo vakuuttanut tyytyväiset asiakkaat ympäri Suomen. Käyttökohteita on pyritty löytämään koko ajan lisää, jotta laite saataisiin lähes ympärivuotiseen käyttöön. Roudansulatuksen lisäksi HeatWork on tuttu näky erilaisissa lämmitystä vaativissa kohteissa, kuten kaukolämpö ja tapahtumateltat, kaivokset, puutarhat, maanviljelys, kivetys työmaat, kuntatekniikka ym.

Uutuutena voi mainita malliston pienimmän HW My 35 -mallin, joka keveytensä ansiosta on liikuteltavissa jopa henkilöautolla– painoa vain tonni. Sulatusala sillä on 70 m² ja maa sulaa noin 40 cm vuorokaudessa. Varustetasossa ei ole tingitty: siinä on Cumminsin dieselagregaatti, sille Autostart-toiminto, lisävirran pistorasia, gsm-valvonta ja työmaalla nostamista varten nostosilmukka katolla.

Lue seuraavaksi