Uutiset

Työkoneet

Furukawalta uudet raskaansarjan XP-iskuvasarat

Myös uusissa malleissa on hyödynnetty Furukawan yli 130 vuoden kokemusta parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi. Tuotelinja on suunniteltu siten, että vasaroiden huollontarve on minimaalinen, käyttömukavuus erinomainen ja työteho vakuuttava.

Uudessa tuotelinjassa on noin 6 desibeliä alhaisempi melutaso aikaisempiin malleihin verrattuna. Vähäisempi tärinä lisää uusien mallien ympäristöystävällisyyttä parantaen sekä vasaran käyttäjän että lähellä työskentelevien työolosuhteita. Ajanmukainen rakenne ja uudet värit täydentävät huolellisesti suunniteltua kokonaisuutta.

FRD -tuotteiden hankinta on järkevä sijoitus. XP-mallisto on muiden Furukawa iskuvasaroiden tapaan käyttövarma ja kokonaiskustannuksiltaan edullinen käyttää. Kohtuullisesti hinnoiteltu huippulaatu, pitkä käyttöikä, huokea kunnossapito ja lyhyet seisokit merkitsevät rahallisesti järkevää ratkaisua. XP-mallisto tarjoaa seitsemän vaihtoehtoa 12-100 tonnisiin koneisiin 1260 kilon työpainosta 6500 kiloon asti.

Rotator on edustanut Furukawa-tuotteita vuodesta 1989. Uudet XP-tuotteet on nyt saatavilla yli 12 tonnisiin koneisiin. Pienempiin koneisiin löytyy kattava mallisto pieniä ja keskisuuria hydraulisia iskuvasaroita.

Lue seuraavaksi