Uutiset

Työkoneet

Forenom lisää tarjontaa tilapäisasumiseen

Pirkanmaalla on paljon yrityksiä, joiden työntekijät tarvitsevat väliaikaista majoitusta. Käynnissä on suuria hankkeita, kuten Tarastejärven jätevoimalan rakentaminen ja rantatunneli, joiden rakentamiseen osallistuu Pirkanmaan alueen ulkopuolelta tulevia työntekijöitä. Erityisesti yritykset ovat toivoneet joustavia vaihtoehtoja perinteisten hotellien ja vuokra-asuntojen rinnalle, jotta majoituskulut pysyvät kurissa.

Kuluvana vuonna Forenomin tarjoama majoituskapasiteetti ja näkyvyys Tampereen katukuvassa on kasvanut selvästi: kesällä avautui uusi 105 huoneen huoneistohotelli Forenom Koski Hämeenkadulle, joka tarjoaa edullista majoitusta ydinkeskustassa. Lisäksi Pyynikin uimahallin kupeeseen on noussut uusi Forenom City Suites -huoneistohotelli, joka aukeaa asiakkaille marraskuun alussa. Forenom City Suites on YIT:n rakentama 9-kerroksinen huoneistohotelli, joka nousi vanhan Uimahallin Majan tontille.

Forenomilla on Pirkanmaalla noin 150 valmiiksi kalustettua ja varusteltua asuntoa, joissa majoittuja voi asua juuri sen ajan kuin tarvitsee. Huoneistohotellin kalustettujen asuntojen varustetaso on kattava ja asumisen laatuun on muutenkin panostettu. Silti mistään ökyilystä ei Forenomin Tampereen aluepäällikkö Kalle Eerolan mukaan ole kysymys. ”Pidempään asuvalle yöhinta on edullisempi kuin lyhyemmässä vierailussa. Kysymys on viime kädessä siitä, kuinka korkealle arvostaa mukavaa asumista. Lyhyissä vierailuissa Forenom City Suites -huoneistohotellin huoneiden hinta on erittäin kilpailukykyinen tavanomaisen hotellin huoneen hintaan verrattuna”. Forenom City Suitesissa voi viipyä yhden yön tai vaikkapa puoli vuotta. ”Tyypillisesti vieras viipyy 2–6 viikkoa, mutta joustavuus on koko toiminnan pääajatus”, kertoo Eerola. ”Moni asia muuttuu paljon helpommaksi, kun asumiskuviot ovat kunnossa”.

Lue seuraavaksi