Uutiset

Työkoneet

Fodiolta kattava valikoiman laadukkaita vaakoja jätehuoltoon

Astiakohtainen punnitus liitettynä tiedonkeruujärjestelmään tuo myös tehokkuutta ja kustannussäästöjä. Niiden avulla parannetaan raportointia, joka puolestaan tehostaa mm. reittisuunnittelua. Kaikki Fodion edustamat vaakalaitteet ovat vakaushyväksyttyjä, joten niitä voidaan käyttää kaupalliseen punnitukseen.

WT-1000/2000 taka- ja sivulastaajavaaka

Vaakalaite toimitetaan valmiiksi asennettuna astianostimeen. Astianostin on valmistettu korkealuokkaisesta teräksestä, jonka ansiosta se kestää jäteauton vaativia työskentelyolosuhteita. Astianostimessa on myös valmius astian tunnistamiseen tarvittaviin antureihin (RFID). Vakaushyväksyntä jopa 50 g tarkkuudelle on todiste luotettavasta ja tarkasta vaakalaitteesta.

WT-3000 etulastaajavaaka

Vaaka on lujarakenteinen sekä varmatoiminen ja nerokkaan rakenteen ansiosta vaa’alla on mahdollista punnita kaikenkokoisia etulastaajalle tarkoitettuja jäteastioita ja -kontteja. Tähän malliin on vakaushyväksyntä jopa 2 kg:n tarkkuudelle.

WT-4000 runkovaaka

Vakaushyväksytty vaaka, jolla voi mitata tarkasti viimeksi kuormatun painon sekä auton kokonaispainon. Kaikissa vaakamalleissa voidaan käyttää tulostinta tai ne voidaan liittää käytössä olevaan tiedonkeruujärjestelmään.

Astianostin

Fodion edustama TWS valmistaa myös korkealaatuisia astianostimia takalastaaja-autoihin. Tietokone­ohjattu hydrauliikka mahdollistaa pehmeämmän ja paremmin hallittavan astian tyhjennysprosessin. Tämän ansiosta astianostimen käyttö­ikä on pidempi. Tietokoneohjattuja astianostimia on eri versioita, jotka ovat helposti asennettavissa kaikkiin takalastaajamalleihin. Täydellinen astianostin sisältää hydrauliikkaventtiilit, PLC ja hallintavivut sekä siinä on myös valmius punnitukselle ja RFID:lle.

KRW koukkuvaaka

Valikoimassam on myös kappaletavaranostureihin asennettava vakaushyväksytty koukkuvaaka. Vaakalaitteessa on auton ohjaamoon asennettava vaakaelektroniikka, johon voidaan asentaa tulostin tai liittää olemassa olevaan tiedonkeruujärjestelmään. Vaa’assa on myös ulkoinen kaukokäyttö, jonka avulla esim. syväkeräyssäiliöiden punnitus onnistuu helposti.

GreenBox ajoneuvo­seurantajärjestelmä

Tämän järjestelmän avulla voidaan kerätä runsaasti tietoja ajoneuvoon asennetuista lisälaitteista, kuten vaa’asta, RFID:stä sekä auton omasta CAN-väylästä. Kerätyt tiedot siirtyvät GPRS:n välityksellä internet-palvelimelle, jolloin ei tarvita ohjelmistojen asennusta toimistoon, vaan käyttäjä kirjautuu järjestelmään omilla tunnuksillaan. Suurin hyöty saadaan tehokkaasta analyysiohjelmasta (Business Fleet Analysis), josta pystytään seuraamaan ja tulostamaan raportteja ajoneuvosta saaduista tiedoista.

Analyysin avulla voidaan monipuolisesti seurata esim. polttoaineen kulutusta, kierroslukua, moottorin lämpötilaa, ajonopeutta sekä ajo- ja lepoaikoja. Nämä tiedot auttavat kuljetusten suunnittelussa sekä kaluston ylläpidossa, jotka omalta osaltaan säästävät aikaa ja kustannuksia. Fodio tarjoaa myös laajan valikoiman vakaushyväksyttyjä pyöräkuormaaja- sekä trukkivaakoja.

Lue seuraavaksi