Uutiset

Työkoneet

Finnsiirto uusiin toimitiloihin

Turun seudulla toimiva Finnsiirto oy siirtyi vuoden alussa uusiin toimitiloihin Tuulissuon teollisuusalueelle Turun ohikulkutien varteen. Yrityksen historia yltää vuoteen 2004 jolloin Antti Nummela ja Kalle Dahlman aloittivat trukkien myynnin sekä huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut, tuolloin Raision puolella.

Finnsiirron uusi toimipiste on näkyvällä paikalla Turun ohikulkutien varrella.

Antti Nummela (kuvassa) ja Kalle Dahlman aloittivat trukkien myynnin ja huoltopalvelut vuonna 2004.

Finnsiirto tuo maahan ja jälleenmyy Hyundain trukkeja ja Ausan maastotrukkeja. Turun myyntipisteen lisäksi yrityksellä on puolenkymmentä jälleenmyyjää, lähinnä Etelä- ja Keski-Suomessa. Yritys myös vuokraa trukkeja.

Uusissa toimitiloissa on nyt tilaa yhteensä 1 500 neliötä. Uusia koneita ja laitteita varten on lämmin ja valoisa esittelytila. Seinän takana toimii huoltokorjaamo, joka palvelee myös muiden trukkimerkkien osalta, ei siis pelkästään Hyundain tai Ausan. Finnsiirto työllistää 15 henkeä.

Toukokuun puolessa välissä solmitun jälleenmyyntisopimuksen myötä Finnsiirron tuotetarjonta kasvaa. Yritys aloittaa Avant-pienkuormaajien ja niiden työlaitteiden myynnin. Trukkien tavoin konseptiin kuuluvat Avantin koneiden huollot, korjaukset sekä varaosapalvelut.

 

Lue seuraavaksi