Uutiset

Työkoneet

Finnsiirto aloittaa LM Trac -koneiden jälleenmyynnin

Finnsiirto Oy aloittaa vuoden alussa raumalaisvalmisteisten LM Trac -kiinteistönhoitokoneiden ja LM Tools -työlaitteiden jälleenmyynnin. Toimialueena on koko Suomi. LM Trac -koneita valmistava Oy Lai-Mu Ab ja Finnsiirto Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka sisältää jälleenmyynnin lisäksi myös edellä mainittujen laitteiden huollon sekä varaosapalvelut maanlaajuisesti.

Käytännössä sopimus merkitsee sitä, että LM Trac -koneet ja LM Tools -työlaitteet tulevat saataville kaikkiin Finnsiirto Groupiin kuuluviin toimipisteisiin eli Finnsiirron, Simerin ja Telakoneen toimipaikkoihin kautta maan.

LM Trac -mallistossa on tällä hetkellä neljä erikokoista peruskonetta kiinteistönhuollon tehtäviin; takapyöräohjattu LM Trac 287 (1,56 t/36 kW) sekä runko-ohjatut LM Trac 387 (1,75 t/42 kW), LM Trac 587 (3,85 t/55,4 kW) ja LM Trac 687 (6 t/111 kW).

Työlaitepuolella tarjontaan kuuluvat keräävät Hamsteri-harjalaitteet, kiinteistönhoitokoneiden konepeiton päälle asennettavat lautassirottimet, hiekoituskauhat niin koneen eteen kuin taakse asennettavaksi, nivelaurat sekä haketin peruskoneen hydrauliikalla käytettäväksi.

Finnsiirron Kalle Dahlman pitää LM Trac -jälleenmyyntiä merkittävänä lisänä yrityksen tuotetarjontaan. Lai-Mun valmistamat kiinteistönhoitokoneet täydentävät Dahlmanin mukaan edelleen Finnsiirron jo muutenkin laajaa konevalikoimaa. Trukkitalona aloittanut Finnsiirto on sittemmin laajentanut toimintaansa myös maarakennuksen, henkilönostimien ja kiinteistönhuollon puolelle konemyynnin merkeissä.

Uusien koneiden myynnin ohella tarjolla on myös käytettyjä koneita sekä konevuokrausta. Finnsiirron edustamien koneiden lista on tänä päivänä jo varsin pitkä. Siihen kuuluvat nyt trukit sekä muut varastokoneet, kurottajat, kaivukoneet, pyöräkuormaajat, dumpperit, kiinteistönhoitokoneet, henkilönostimet, traktorilavetit ja urakointikoneiden työlaitteet.

”LM Trac on nyt hyvässä seurassa”, toteaa Dahlman lopuksi.Lue seuraavaksi