Uutiset

Työkoneet

ExxonMobil keskittää teollisuusvoiteluaineiden myyntiä Onniselle

ExxonMobil Finland vähentää suoraa myyntiä siirtämällä syksyn aikana asiakkuuksiaan Onniselle, joka ottaa hoidettavakseen entistä suuremman osan voiteluainejätin suomalaiselle teollisuudelle suunnatusta myynnistä.

– Tavoitteena on parantaa entisestään asiakkaiden saamaa palvelua niin, että myös voiteluaineet voi nyt tilata samalla kertaa ja samasta paikasta kuin monia muita tuotannossaan tarvitsemia hyödykkeitä. Onnisella on myös erittäin tehokas ja nopea jakelujärjestelmä, josta asiakkaat hyötyvät varmasti, kertoo ExxonMobil Finlandin teollisuusmyynnin johtaja Tomi Lindblad.

Onninen on myynyt ExxonMobilin tuotteita jo vuodesta 2003 lähtien. Valikoimissa on monipuolinen valikoima voiteluöljyjä ja -rasvoja hyvin erityyppisten teollisuuslaitosten käyttöön: Mobil-tuotemerkin alla myytäviä tuotteita käytetään niin konepajoissa, voimalaitoksissa kuin elintarviketeollisuudessakin.

– Voiteluaineet ja öljyt ovat yhä merkittävämpi osa tuotepalettiamme. Tarjolla on nykyisin lähes 700 tuotetta yli sadassa eri pakkauskoossa, joista suurin osa on saatavilla suoraan Onnisen varastosta, kertoo johtaja Tom Grönmark Onniselta.

– Yhteistyöllä Onnisen kanssa pystymme keskittymään Mobil-tuotemerkin kehittämiseen sekä uusien voiteluaineiden ja palveluiden lanseeraamiseen. Samalla varmistamme, että kentällä on laaja joukko teknisen myynnin ammattilaisia myymässä aktiivisesti voiteluaineitamme niin suurille kuin pienillekin teollisuusyrityksille, Lindblad jatkaa.

ExxonMobil Finland Oy Ab on toiminut Suomessa vuodesta 1906 lähtien. Kyseessä on yhdysvaltalaiseen Exxon Mobil Corporationiin kuuluva suomalainen tytäryhtiö, jonka toimialaan kuuluu voiteluaineiden valmistus ja markkinointi sekä bitumi- ja kemikaalituotekauppa. Vuonna 2007 yrityksen liikevaihto oli 101 miljoonaa euroa. Suomessa työntekijöitä on 102, joista suurin osa työskentelee Naantalissa ExxonMobil Finlandin voiteluainetehtaassa.

Lue seuraavaksi