Uutiset

Työkoneet

Euro Auctions järjesti ennätyshuutokauppansa Saksassa

Kaksipäiväinen huutokauppa oli Euro Auctions:n suurin Saksassa pidetty tähän asti. Kaikkiaan yli 1600 yksikköä oli ”vasaran alla”. Joukossa oli niin uutta kuin käytettyä maarakennuskone-, rakennuskone- ja maatalouskonekalustoa.

Euro Auctions on menestynyt ja kasvanut voimakkaasti Saksan Dormagenissa siitä lähtien kun se piti ensimmäisen huutokauppansa siellä kolme vuotta sitten. Euro Auctions perustettiin vuonna 1998 Pohjois-Irlannissa. Se on sen jälkeen järjestänyt kaikkiaan yli 50 konehuutokauppaa Englannissa ja Pohjois-Irlannissa. Ensimmäinen Saksan Dormagenissa pidetty huutokauppa oli keväällä 2006. Silloin myytävänä oli niukasti yli 800 yksikköä.

Hyvästä palvelusta, Internet-huutomahdollisuudesta ja tehokkaista kuljetuspalveluista kehuja saanut Euro Auctions on jatkanut hyvässä iskussa Saksassa kasvattaen jokaisen huutokauppansa edellistä suuremmaksi. Myös asiakaskunta on muuttunut paikallisesta kauppiaspohjaisesta nykyiseen monipuoliseen aina loppukäyttäjiä mukana pitävään asiakasryhmään.

Viimeisin, toukokuun lopulla pidetty huutokauppa oli kaikkein menestyksekkäin tähän mennessä. Se rikkoi kaikki aikaisemmat ennätykset Dormagenissa, myös niin myyjien kuin ostajien määrässä. Kaikkiaan yli 370 ostajaa oli saapunut paikalle. Ennätysmäärä saksalaisia ostajia oli saanut lisäkseen rekisteröityneitä ostajia muun muassa Australiasta, Egyptistä, Saudi Arabiasta, Syyriasta, Singaporesta ja Arabi Emiraateista. Monet näistä ostajista ovat vakituisia kävijöitä Euro Auctions:n huutokaupoissa Leedsissä Englannissa.

Euro Auctions:n toimitusjohtaja, Derek Keys ei ollut täysin yllättynyt Dormagenin saamasta huomiosta. -Osasimme odottaa entistä suurempaa osallistujamäärä. Se on seurausta maailmanlaajuisesta ilmoituskampanjastamme. Internet-sivuillamme on ollut yli 10 prosentin kävijämäärän lisäys sitten edellisen huutokauppamme Dormagenissa helmikuussa, toteaa toimitusjohtaja Derek Keys.

Palaute huutokaupan myyjäasiakkailta oli hyvin positiivinen. – Ennätysmäärä myytävää kalustoa kertoo asiakkaidemme luottamuksesta huutokauppaamme kohtaan. Myyjät tavoittavat globaalin ostajaryhmän asettamalla kalustonsa myyntiin huutokauppaamme, toteaa Derek Keys. Vastaavasti mielenkiintoinen tarjonta kiinnostaa ostajia kautta koko maailman.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saavuttamaamme hintatasoon ja huutojen määrään. Taloustaantuma ei ole juurikaan pääsyt vaikuttamaan yrityksemme toimintakykyyn ja uskomme ilman pohjahintoja olevien huutokauppojen olevan nyt entistä kiinnostavampia niin ostajien kuin myyjien kannalta, päättää toimitusjohtaja Keys ja toivottaa asiakkaat mukaan yrityksen seuraavaan huutokauppaan Leedsiin heinäkuun ensimmäinen ja toinen päivä.

JL

Lue seuraavaksi