Uutiset

Työkoneet

Esa Puustiselle Atlaksen pyöräalustaisten edustus

Atlas GMBH:lta tulleen tiedotteen mukaan Nukarilta (Nurmijärvi) käsin toimiva Esa Puustinen on uusi Atlaksen pyöräalustaisten kaivukoneiden ja materiaalinkäsittelykoneiden maahantuoja Suomessa. Puustinen kasvattaa liiketoimintaansa varsin nopeaan tahtiin. Tuoreessa muistissa on alkuvuodesta kiinalaisen maarakennuskonevalmistajan Liugongin kanssa solmittu maahantuontisopimus. Liugongin tuotevalikoimissa ei ole pyöräalustaisia malleja, joten Atlas täydentää Puustisen valikoimaa matkalla kohti täyden sorttimentin konetaloa.

Esa Puustinen

”Olen iloinen, että saimme Atlaksen edustukseemme. Kattavan Atlas-valikoiman myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisia koneratkaisuja sekä toki myös yksittäisiä koneita entiseen tapaan. Saimme tämän uuden sopimuksen myötä korkealaatuiset saksalaiset Atlakset myyntivalikoimaamme”, kertoo Puustinen.

”Esa Puustinen on toiminut Suomen konekaupassa jo lähes 20 vuotta ja hänellä on laaja asiakaskunta sekä vankka asiantuntemus. Meillä Atlaksella on lähes sadan vuoden kokemus erilaisten koneiden ja laitteiden valmistuksesta. Yhdistämällä voimamme olemme varmoja, että Puustinen vahvistaa edelleen asemaamme Skandinaviassa”, tiivistää Atlas Groupin omistaja ja hallituksen puheenjohtaja Fil Filipov.

”Sekä Esa Puustinen että Atlas ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita ja palveluja. Molempien tavoitteena on asiakastyytyväisyys ja jälkimarkkinoinnin ehdoton toimivuus. Olen varma, että tämä yhteistyö tulee olemaan hedelmällinen sekä molemmille yhtiöille että koituvan myös asiakkaittemme parhaaksi”, jatkaa Atlaksen toimitusjohtaja Brahim Stitou.

Puustinen kasvattaa parhaillaan vahvasti liiketoimintaansa sekä rekrytoimalla että rakentamalla uusia toimitiloja Nurmijärvelle. Maxpossa tulee olemaan esillä myös Atlas-koneita. Varmasti mielenkiintoinen tuttavuus on pyöräalustainen Atlas BigFoot. Puustinen kertoo myyneensä yhden ”isojalan” jo Suomeen ja sekin on siis esillä Maxpossa syyskuussa. 

Atlas BigFoot on kaivukonemallista 140W (16 t/80 kW) kehitetty versio, jossa alavaunun akseleille on kiinnitetty varsin massiiviset renkaat (710/45-26.5 20 PR).

Lue seuraavaksi