Uutiset

Työkoneet

Esa Puustinen LiuGongin ja Dresstan maahantuojaksi

“Olen iloinen, että LiuGong valitsi minut uudeksi maahantuojaksi Suomessa. Nyt minulla on tarjota asiakkaille täydellinen valikoima maarakennuskoneita laajalla työpainoalueella. Tämä parantaa huomattavasti yritykseni kykyä ehdottaa vieläkin monipuolisemmin ratkaisuja asiakkaideni tarpeisiin. Aloitin LiuGongien kanssa jo viime vuonna ja myymäni koneet ovat osoittautuneet asiakkaiden luottamuksen arvoisiksi. Se rohkaisee suhtautumaan tulevaisuuteen erittäin positiivisin mielin”,  tiivistää Esa Puustinen yhteistyön herättämiä ajatuksiaan.

Jälleenmyyntisopimusta olivat Kiinassa allekirjoittamassa LiuGong Europe toimitusjohtaja Yuanxiang Xiao (vas.), Esa Puustinen, LiuGong Overseas varatoimitusjohtaja Luo Guobing, Jani Leino sekä LiuGong Europe myyntijohtaja Wesley Yang.

”Puustinen on uusi maahantuojamme ja olemme LiuGongilla tyytyväisiä. Kokemuksesta tiedämme, että Esa on joustava ja työlleen omistautunut, pitkän kokemuksen omaava konekauppias. Olemme varmoja, että tämä yhteistyö hyödyttää kaikkia asiakkaitamme, vanhoja ja uusia kaikkialla Suomessa”, sanoo LiuGong Europen toimitusjohtaja Yuanxiang Xiao.

Lehdistötiedotteen mukaan Kiinan Guangxissa sijaitseva LiuGong Machinery on Kiinan johtava maarakennuskonevalmistaja ja yksi maailman nopeimmin kasvavia konevalmistajia. LiuGong tähtää kaikessa toiminnassaan asiakkaidensa ja jälleenmyyjiensä ehdottomaan tyytyväisyyteen. Edelleen LiuGong kertoo valmistavansa huolellisesti suunniteltuja, luotettavia ja kestäviä maarakennuskoneita koko maailman markkinoille.

LiuGongin toiminta alkoi vuonna 1958 yhdestä pienestä tehtaasta Liuzhoussa. 60 vuodessa se on kohonnut maailmanlaajuiseksi tekijäksi. Tänään yritys työllistää 8000 ihmistä ja sillä on 20 tehdasta ympäri maailman. Omia myyntikonttoreita maailmalla on kymmenen ja jälleenmyyjiä yhteensä 130 maassa.

Euroopassa tarjolla on kahdeksan tuotelinjaa; pyöräkuormaajat, kaivukoneet, liukuohjatut pienkuormaajat, puskukoneet, tiehöylät, kaivurikuormaajat, jyrät ja trukit.

Dressta TD-25

Dresstan pääkonttori on Puolassa, paikkakunnalla Stalowa Wola. LiuGong osti Dresstan vuonna 2012. Dresstan tuotevalikoimissa on tänään puskoneet painoluokkiin 8,5-67,7 tonnia. Yritys valmistaa myös putkenlaskukoneita. Lähiakoina Dressta on laajentanut uusien jälleenmyyjien myötä muun muassa Englantiin ja Ranskaan. Omat, myynnistä ja jälkimarkkinoinnista huolehtivat keskukset Dresstalla on Puolassa, Alankomaissa, Venäjällä, Amerikassa, Etelä-Afrikassa, Brasiliassa ja Arabiemiraateissa.

Esa Puustinen on tehnyt konekauppaa Suomessa ja myös rajojen ulkopuolella jo parisenkymmentä vuotta. Jälkimarkkinointiin panostetaan parhaillaan investoimalla huoltoon ja varaosatoimintoihin. Nurmijärvelle valmistuu keväällä 2017 uudet tilat lisälaitteiden asennuksiin sekä huoltotöitä varten.

Lue myös: Liugong Stage IV -mallit – Nyt Suomessa

Lue seuraavaksi