Uutiset

Työkoneet

Erikoisvarusteltu Still-sähkötrukki Emport Oy:lle

Konekesko Oy luovutti lokakuun alussa Emport Oy:lle erikoisvarustellun Still RX60-50/600 –sähkötrukin. Emport Oy tuo maahan erilaisia puupohjaisia tuotteita, joiden liikutteluun yrityksen tiloissa tarvittiin energiatehokasta ja kompaktia trukkia. STILL pystyi tarjoamaan yrityksen tarpeisiin juuri sopivan ympärivuotiseen käyttöön soveltuvan kompaktin sähkötrukin, jonka erikoisvarustelu viimeisteltiin Konekeskon korjaamolla.

Yritykselle luovutettu Still RX60-50/600 –sähkötrukki on lämpimällä hytillä varustettu ja sitä käytetään ulkotiloissa ympäri vuoden. Ympärivuotinen käyttö ulkotiloissa asettaa sähkötrukille erityisiä vaatimuksia, joihin Still pystyi vastaamaan. Koneessa käytetään arktisia hydrauliikkaöljyjä, liittimet ja sähköt ovat suojattu suoja-aineilla pakkasta ja hapettumista vastaan. Hytissä on 1500W lämmitin ja penkinlämmitin sekä takalasin lämmitys.

Trukissa on myös Cascade-asetinlaite joka on varustettu teleskooppihaarukoilla. Haarukoiden säätäminen asetinlaitteen avulla on helppoa ja nopeaa suoraan ohjaamosta käsin ja teleskooppihaarukoiden ansiosta syvänkin levynipun nostaminen toimii vaivatta, ilman että kuljettajan täytyy nousta koko ajan ohjaamosta laittamaan jatkopiikkejä.

Trukin akku on Hawker Water Less, jota tarvitsee vesittää vain kerran kahdessa kuukaudessa. Lisäksi yritys hankki Hawker LifeTech -älylaturin, joka on pienikokoinen, helppo asentaa esim. seinälle. Tämä paketti on erittäin energiatehokas ratkaisu myös sähkön kulutuksessa. Akku ja laturi keskustelevat keskenään, jotta akun lämpötila pysyy sopivana. Näin akun latauksesta saa parhaimman hyödyn ja akulla pystyy aina tekemään mahdollisimman pitkän työvuoron. Lisäksi trukissa on isot renkaat, jotka soveltuvat yrityksen käyttötarpeisiin mainiosti. Kaikki lisävarusteet trukkiin on asennettu Konekeskon omalla korjaamolla ammatitaitoisten asentajien toimesta.

Emport Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys, joka työllistää noin 20 henkilöä. Yrityksen lähes 4000 neliömetrin laajuiset toimitilat sijaitsevat Tikinmaassa Valkeakoskella. Emport Oy:n toiminta koostuu kolmesta erilaisiin tuotteisiin perustuvasta liiketoiminta-alueesta. Yritys tuo maahan laajaa valikoimaa erilaisia puupohjaisia tuotteita pääasiassa puusepän-, huonekalu-, keittiökaluste- ja erikoiskalusteteollisuuden tarpeisiin. Lisäksi yritys valmistaa aaltopahviteollisuudessa pahvipakkausten vahvistamiseen käytettävää vahvikenauhaa ja vaneriteollisuudessa viilujen saumaukseen käytettävää liimalankaa.

TP

Lue seuraavaksi