Uutiset

Työkoneet

Erikoismatalat Green Rock IISI -umpisäiliöt WC-vesille

Iisi-umpisäiliö

Green Rock IISI -umpisäiliö on helppo asentaa, eikä se ole altis pohjavesinosteen haitallisille vaikutuksille.

Yleisesti umpisäiliöiden pohjavesipaineen kesto on rajoitettu kaikilla markkinoiden umpisäiliöillä. Erityisen matala Iisi-umpisäiliö ei vielä altistu pohjaveden aiheuttamalle hydrostaattiselle paineelle siinä vaiheessa, kun tavanomaisen umpisäiliön kriittinen maksimiraja on jo saavutettu.

Iisi-umpisäiliöt valmistetaan raaka-ainetta säästämättä ja se on muotoiltu erittäin kestäväksi. Iisin korkeus on erittäin matala, vain 95 senttimetriä, kun tavanomaisella säiliöllä se on noin 150 cm.

Kuvatun mukaisessa esimerkissä kiinteistöstä umpisäiliöön tulevan viemärin vesijuoksukorkeus maanpinnasta mitaten on 65 cm. Jotta hetkittäinen pohjaveden korkeus saavuttaa Iisi-säiliön sallitun maksimi pohjavesikorkeusrajan saa vesi nousta vielä yhden metrin siitä, kun tavanomaisen säiliön maksimirajat on jo saavutettu.

Green Rock umpisäiliö

Suurempi sallittu maapeitto

Myös Iisi 6100 -säiliön sallittu yhden metrin maapeitto on reilut 30 prosenttia enemmän kuin tavanomaisella säiliöllä, mikä antaa tarvittaessa joustoa asennuksiin tapauksissa, joissa viemäri on asennettu syvemmälle.

Tarvittaessa pieni asennussyvyys

Pientä asennussyvyyttä varten Iisi-umpisäiliössä on kaksi viemäriliitospintaa, joista alempaa käytettäessä korkeus säiliön pohjasta on vain 78 cm ja tilavuutta on käytössä 5 000 litraa. Ylempää liitospintaa käytettäessä viemärin vesijuoksun korkeus säiliön pohjasta on 95 cm ja tilavuutta 6 100 litraa.

Turvallinen valinta ja helppoutta asennukseen

Erikoismatala Iisi-umpisäiliö on ominaisuuksiltaan erinomainen ja tuo helppoutta asennukseen sekä käytön aikaista turvallisuutta. Sen sijoittelu on selkeästi helpompaa kuin tavanomaisen umpisäiliön. Myös suurempi tilavuus ja suuremmat vaihtoehtoiset huoltoputket OD 450 tai OD 800 mahdollistavat helpon tyhjennettävyyden ja huollon. Lisävarusteena on saatavana Iisi langaton täyttymishälytin sekä ankkurointipakkaukset.

Erillisviemäröintiratkaisuissa Iisi-umpisäiliöitä täydentävät nykyaikaiset itseankkuroituvat kokomuoviset Iisi-harmaavesipuhdistamot.


Lue seuraavaksi